Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Szerintem mondhatom, hogy elég jó csaj vagyok, nagyon jó alakom van, az arcom is szép, jó fej is vagyok. Tudom ez most így nagyképűen hangzik, de így van. Általában odavannak értem a férfiak, de valahogy kapcsolatot senki nem akar.

Ezzel szemben van egy barátnőm, oké, ő is szép, de nekem pl sokkal jobb alakom van. És miután vége lett a kapcsolatának jobbnál jobb férfiak álltak nála sorban és nagyrészének komoly szándékai voltak. Ez mégis miért van? Mit rontok el?

Tudom, hogy nem szép dolog, hogy egy barátnőm jó sorsa zavar, épp ezért írom ide ezt a dolgot, vele nem szeretném ezt megbeszélni... De akkor is felfoghatatlan, hogy miért akarja őt mindenki. Aztán persze most is együtt van a tökéletes férfivel, én meg vágjak hozzá jó képet, hogy mennyire a tenyerén hordozza a srác, meg milyen boldogok együtt... elegem van, én is boldog akarok lenni, úgy érzem addig nem tudom elviselni a sikerét!

Hogy érhetném el, hogy többet akarjanak tőlem is a férfiak?

21L

2012. nov. 26. 01:27
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Talán túl nagyok az igényeid a férfiak felé. Nem igazán tudok mit válaszolni erre a kérdésre mivel nem ismerlek így fogalmam sincs miért nem a barátnődnek lesz kapcsolata és nem neked. Esetleg próbáld máshol keresni a boldogságot.
2012. nov. 26. 10:20
 32/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Mindet végiggondolva, azt hiszem talán ebben a jégkirálynő dologban lehet valami, akkor ezen próbálok majd meg változtatni.

2012. nov. 26. 11:23
 33/35 anonim ***** válasza:

Bemásolok neked valamit, amit egy női válaszoló írt magáról egy másik kérdésnél.Olvasd el, talán segíteni fog neked.

"Senki nem vett komolyan, max egy órára lett volna rám igény (sunyin hozzánőttem a lyukhoz szindróma).

Aztán valaki szólt nekem is, hogy lerí rólam, hogy mennyire kétségbeesett vagyok és mennyire akarom, ezért menekülnek tőlem.

Akkor vettem egy nagy levegőt és úgy döntöttem, hogy a kedves királyfi majd szól, ha ideért, addig nem foglalkozom a témával. Ehelyett tanultam, dolgoztam (enyhe pénzfüggőség), sportoltam. Kezdtem jobb kedvű lenni az eredményektől (jobb jegyek, sikeres vizsgák, növekvő összeg a bankszámlán, sikeres üzletek, az izmaim fejlődése, stb). Alig két hónapja kezdtem el ezt az életmódot, pasizást teljesen kizárva az életemből, amikor egyszercsak elkezdtek többen is hevesen udvarolni, hirtelen tömegével tapadtak a pasik és még a sokadik randin sem a szexre mentek, hanem engem akartak megismerni.Senki nem vett komolyan, max egy órára lett volna rám igény (sunyin hozzánőttem a lyukhoz szindróma).

Aztán valaki szólt nekem is, hogy lerí rólam, hogy mennyire kétségbeesett vagyok és mennyire akarom, ezért menekülnek tőlem.

Akkor vettem egy nagy levegőt és úgy döntöttem, hogy a kedves királyfi majd szól, ha ideért, addig nem foglalkozom a témával. Ehelyett tanultam, dolgoztam (enyhe pénzfüggőség), sportoltam. Kezdtem jobb kedvű lenni az eredményektől (jobb jegyek, sikeres vizsgák, növekvő összeg a bankszámlán, sikeres üzletek, az izmaim fejlődése, stb). Alig két hónapja kezdtem el ezt az életmódot, pasizást teljesen kizárva az életemből, amikor egyszercsak elkezdtek többen is hevesen udvarolni, hirtelen tömegével tapadtak a pasik és még a sokadik randin sem a szexre mentek, hanem engem akartak megismerni."

2012. nov. 26. 12:21
 34/35 anonim ***** válasza:
Te milyen szerencsés vagy! Nem tudom mire panaszkodsz. Örülj annak hogy oda vannak érted a férfiak. Valakit meg csak kutyába sem veszik mert ronda. Valakinek meg még egy áldott szerelem sem jut. Te meg itt panaszkodsz!
2013. márc. 26. 19:42
 35/35 anonim ***** válasza:

"Szerintem mondhatom, hogy elég jó csaj vagyok, nagyon jó alakom van, az arcom is szép, jó fej is vagyok" Ezért nem akarnak tartós komoly kapcsolatot veled a férfiak..túlságosan tisztában vagy az értékeiddel..magabiztos vagy és válogathatnál ha akarnál..

hosszútávú kapcsolatban azon rettegni mikor lépsz le...

zsongnak körülötted a pasik..amit te élvezel is..hát nem éppen nyugodt körülmény egy tartós kapcsolatban!

Kicsit szerényebben és nem csak megfektetni akarnak majd!

2013. jún. 16. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!