Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Szerintem mondhatom, hogy elég jó csaj vagyok, nagyon jó alakom van, az arcom is szép, jó fej is vagyok. Tudom ez most így nagyképűen hangzik, de így van. Általában odavannak értem a férfiak, de valahogy kapcsolatot senki nem akar.

Ezzel szemben van egy barátnőm, oké, ő is szép, de nekem pl sokkal jobb alakom van. És miután vége lett a kapcsolatának jobbnál jobb férfiak álltak nála sorban és nagyrészének komoly szándékai voltak. Ez mégis miért van? Mit rontok el?

Tudom, hogy nem szép dolog, hogy egy barátnőm jó sorsa zavar, épp ezért írom ide ezt a dolgot, vele nem szeretném ezt megbeszélni... De akkor is felfoghatatlan, hogy miért akarja őt mindenki. Aztán persze most is együtt van a tökéletes férfivel, én meg vágjak hozzá jó képet, hogy mennyire a tenyerén hordozza a srác, meg milyen boldogok együtt... elegem van, én is boldog akarok lenni, úgy érzem addig nem tudom elviselni a sikerét!

Hogy érhetném el, hogy többet akarjanak tőlem is a férfiak?

21L

2012. nov. 26. 01:27
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
küldj képet nekem *-*
2012. nov. 26. 01:29
 2/35 anonim ***** válasza:
én is kérnék képet, hogy mennyire is vagy jó
2012. nov. 26. 01:39
 3/35 A kérdező kommentje:

Nyilván nem fogok képet küldeni, de tényleg jól nézek ki. :)

De nem nagyon kaptátok el a lényeget a kérdésben. :D

2012. nov. 26. 01:42
 4/35 anonim ***** válasza:
Amíg másra irigy vagy legbelül,addig soha nem fogod megkapni amit akarsz.
2012. nov. 26. 01:45
 5/35 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem szép dolog tőlem, de ha valaki a helyembe képzeli magát, akkor szerintem érthető, hogy így érzem!
2012. nov. 26. 01:46
 6/35 anonim ***** válasza:

Mert egy 21 éves felettébb kellemes küllemű lány esetében nem a tartós kapcsolat az első ami megfordul a férfiak fejében. Ettől persze lehet hogy tartós kapcsolatot fogsz kialakítani egy sráccal, de nem várd hogy rögtön évekre tervezzen akivel összejössz(, persze ha érzed hogy futó kapcsolatra vágyik vagy barátságra extrákkal, nyilván később se várj sokat kettőtöktől).

A _majdnem_ tökéletesen kinéző lányokkal általában mélyebb indíttatásból szoktak kapcsolatot kezdeni, így egy fokkal talán komolyabb már a szándék is mikor összejönnek, valószínűleg így van ez a barátnődnél is.

Szükségszerűen biztonságérzetet ad a srácoknak, ha nem egy bombanő a párjuk, ugyanis a külső olyan szinten számít leginkább, hogy milyen "előítéleteik" vannak a másikkal szemben. Lehet hogy konszolidált és közel sem ribancos külső mellett is az az érzésük, hogy a szép külső mellett komolytalan és csapodár vagy, csak azért mert nagyon jól nézel ki.

Próbálj minél kevesebbet csevegni azokkal, akiket kiszemelsz és inkább beszélgess. A tartalmas beszélgetések jót tesznek a rólad kialakított képnek és elmúlik az a megalapozatlan érzésük, hogy felszínes lehetsz, csak mert szép vagy.

2012. nov. 26. 01:49
 7/35 anonim ***** válasza:
A "kapcsolatot nem akarnak tőled"-et arra érted, hogy mindenki csak alkalmit szeretne?
2012. nov. 26. 01:51
 8/35 anonim ***** válasza:
mosol rendesen fogat? szőrtelenítesz rendesen? megfelelő mennyiségű sminket használsz?
2012. nov. 26. 01:51
 9/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igazad lehet, igyekszem ezeket észben tartani!
2012. nov. 26. 01:52
 10/35 A kérdező kommentje:

Igen, úgy érzem az alkalmi kapcsolat a célja mindenkinek velem...

Ápolt vagyok nagyon, a sminkem is jó szokott lenni, ez nem lehet probléma.

2012. nov. 26. 01:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!