Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen igazságtalan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet? (szerelmi3szög)

Figyelt kérdés

Van két srác, legjobb barátok. Egyiküket ismerem, már lassan tíz éve, a másikat csak másfél éve. Megtudtam, hogy nagyon az előbbinek naaagyon-naaagyon bejövök. De nekem ő nem. Mert nekem a barátja. Azt hittem, hogy én is neki (úgy viselkedett), ezért elmondtam, hogy mit érzek, de azt mondta, hogy nem lehet köztünk semmi.

Olyan igazságtalan. Sosem azt szeretjük, aki minket szeret.

Veletek is volt már ilyen? Hogy léptetek túl ezen? Hogy kezelnéd a dolgot, ha a helyemben lennél?

17/L

2012. szept. 9. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelen esetben nem találkozott a kereslet a kínálattal...van ez így.
2012. szept. 10. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát az élet ilyen.Vegyél egy felfújható gumipasit addig amíg nem akad más.....
2012. szept. 11. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem csak te szívsz, hanem a srác is akinek tetszel.
2012. szept. 11. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!