Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy egy párkapcsolat miatt káosz lesz az élet?

Figyelt kérdés
Bővebben: másfél éve vagyok együtt a barátommal, de ezalatt a másfél év alatt annyi problémám volt/van, mint az eddig 24 év alatt összesen sem. Akár nagy tervről, dologról van szó, akár a legegyszerűbbről, egyfolytában rengeteg akadályba ütközöm/ütközünk, vagy olyan balul sülnek el dolgok, hogy nem hiszem el. totálisan stresszes vagyok már, nagyon el vagyok fáradva idegileg. Ez persze kihat mostmár a kapcsolatra is. Ezelőtt is volt hosszútávú kapcsolatom, de ilyen szar időszakom sose volt még. És ez szó szerint azóta, amióta összejöttünk. Létezik ilyen, hogy egy ember káoszt hoz az életébe másnak? Vagy tudjátok esetleg, hol olvashatnék ilyesmiről?

2012. aug. 20. 11:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Létezik. Az én első barátomtól kiütéseim keletkeztek. Elmentem allergiatesztre és az összes negatív lett, szóval a barátom bőrére voltam irritáns. miután szakítopttunk elmúlt...

gondolkozz el rajta, hogy mennyire szereted a fiút. Nézz előre 20évre. Mit látsz? Őt, ahogy fogja a kezed, akármekkora káoszt hozott magával? akkor ne hagyd elmenni.

2012. aug. 20. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!