Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan, hogy valakik túl korán találkoznak?
Én 19 éves vagyok, barátom 24.
Ha nagyon enyhén szeretnék fogalmazni, akkor van már tapasztalata a nők terén. Nekem nem annyi az ellenkező nemmel, de én sem "most kezdtem".
Fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretem Őt, csak attól félek, hogy túl korán találkoztunk. Olyan sokat hallok huszon-harmincévesekről, akik még mindig nem állapodtak meg, és olyanokról, akiknek ebben a korban volt egy Nagy Szerelmük, azt hitték ő az Igazi, és vele akarják leélni az életüket,.... aztán mégse úgy lett.
Én annyira nem akarom, hogy ez legyen velünk is. Se ő, se én - de főleg ő - nem olyanok vagyunk, hogy nagyon előre terveznénk. Esküvőt, összeköltözést, gyerekeket. Dehogyis. Csak élünk, amíg minden jó.
Párom mindig is nagy szoknyapecér volt, most viszont nagyon szerelmes. És én is.
Tudom, hogy vannak olyan tündérmesék (azért nem biztos, hogy az olyan jó dolog..), amikben a férfi és a nő még az oviban ismerkedtek meg, majd összeházasodtak, gyerekek születtek, és a mai napig boldogan élnek nyugdíjasan. Van ilyen, csak ritka.
Szerintetek tehát van olyan, hogy túl korán találkoztunk? Vagy ez nem számít már "túl korainak"?
Ha van olyan köztetek, aki már házas, hány évesen ismertétek meg egymást?
Nem olvastam el a történetet de van olyan.
Én egy sráccal 11-12 éves koromban ismerkedtem meg neten. Nagyon nagyon sokat beszéltünk, és kialakult a kötődés... Beszéltünk telefonon is leveleztünk postán. Nos kimondom szerelmes voltam egy olyan emberbe akit nem láttam még. :) Csak távol lakott tőlem és nem tudtuk megoldani hogy találkozzunk mert pici voltam. Ha most ismerkedtünk volna meg lazán felülünk vonatra és találkozunk. Lehet boldogan éltünk volna míg meg nem :)De azóta sajnos megszakadt köztünk a kapcsolat.
Már féléve együtt vagytok,az már szerintem jelent valamit.Komoly kapcsolatnak mondható.Igazából ha majd összeköltöztök,akkor lesz az igazi!De nem kell elsietni semmit sem!
Érezd jól magad vele és e legyenek kétségeid,mert az tönkretehet mindent!
Van egy csomó ember,aki ennyi idősen találkozott és már házas.Van aki 1-2év után házasodik,van aki pár hét után össze is költözik!
Igen sajnos van túl korai találkozás.... A legelső párommal 16,5 évesen ismerkedtem meg majd 3 évig jártunk, boldogok voltunk. De rájöttem ez nekem még túl korai hogy lekössem magam, élni akartam, ismerkedni, mert ha vele maradok talán huszonévesen jön rám a mehetnék.
A mai napig úgy érzem ha akkor ismerem meg mikor már túl voltam a fiatalkori hóbortokon akkor ma is vele vagyok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!