Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetném élhetővé és élvezhetővé egyben?
A szituáció: Szeptemberben a barátomhoz költözöm.
Ok: egyetemista vagyok,messze lakom a nagyvárostól
Félelem oka: Együttélés
-pontosabban:Mi lesz ,ha nem fogjuk tudni megszokni egymás rigojáit,annak ellenér,hogy 1 éves kapcsolatunk van és szeretjük is egymást
-a tanulás,mindennapi szürke hétköznapi /neki munka/ mellett,hogy tehetem mesebelivé a mindennapjait?
-mi lesz,ha mégsem fog működni,annak ellenére is,hogy voltam már nála hosszabb ideig /3-4 nap/?
-milyen "szabályokat" tisztázzunk le az együttélés elején?
-szerintetek normális ez,hogy egy 20 éves lány az ő 26 éves barátjával összeköltözik?
puszimindenkinek!
nem kell mesebelivé tenni a mindennapokat, elég ha mellette vagy és támogatod, tudja, hogy van kihez hazamennie, ott vagy neki, és számíthat rád.
szerintem nem kell szabályokat letisztázni, ismertitek már annyira egymást, csak annyit, hogyhe valakinek sérelme van, azt beszéljtek át minél hamarabb, ne a váláskor boruljon a bili :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!