Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen igazságtalan az élet? Mindig stopra kell futnom?
Lehet,túlságosan erőlteted az egészet,már ne is haragudj..:\ Ezt tudat alatt megérzik az emberek és menekülnek..vagy más.:\
Amúgy,ha tényleg úgy van,ahogy leírtad,elismerésem.. kevesen csinálnak ilyeneket !
Kicsit szerintem légy lazább,pihenj,ne koncentrálj annyira a csajokra,csak élvezd az életet a haverokkal.:)
Már bocsi,de muszáj oltani? Lehet neked nem tűnik nagy dolognak,de úgy látszik,ő szívét-lelkét beleadja,mégse jön össze..ez neki gondolom az elkeserítő igazán.
Sok sikert !!! Ne görcsölj rá, barátnő még ráér!:D
Én 26 éves szűzként azt javaslom minden alkalmat ragadj meg hogy találj egy társat, de olyat találj akit szeretsz is, akivel szexuálisan és lelkileg is egyhúron pendültök..
Vélhetően veled is volt már olyan hogy érezted hogy tetszel valakinek a buszon vagy az utcán, ne tökölj olyankor ragad meg az alkalmat és szólítsd meg mond el neki őszintén hogy tetszik, és egy alkalmasabb időpontban szívesen találkoznál vele kérj tőle elérhetőséget és lehet sikered lesz nagy számok törvénye alapján mindenképpen. Most én is erre álltam rá és már rég ezt kellett volna tennem..
De becsüld meg ha sikerült megtalálni az igazit...
és szeresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!