Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen igazságtalan az élet? Mindig stopra kell futnom?
Figyelt kérdés
Ez már nem igazság akár hányszor próbálkozom egy lánynál akármit is teszem...pedig tudom ,hogy jót teszem.Már a külsőmre is adom konditerembe járok..meg futok Minden munkát elvállalok ,hogy pénzt szerezek ,hogy divatos és menő és Új dolgokat tudjak venni.De akár hányszor próbálkozom egy lánynál padlóra futom.Más meg párnap alatt sikerrel jár.Már még babonás lettem sőt templomba is járok és ímátkozni is kezdtem.Hm mi lehet a baj egy teljesen átlagos srác vagyok.Miért nem tudok senkivel egy normális párkapcsolatot vagy csak egy barátnőt aki viszont szeret és megért engem.Nem is kell ,hogy megértsen hanem csak szeresen.16f2012. júl. 25. 23:19
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ...Mi a baj a helyesírásommal .Szerintem nagyon okés.Úgy ,hogy ne pofáz bele mert a gép sem húz alá benne.
2012. júl. 26. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!