Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet? Miért van, hogy másnak erőfeszítés nélkül minden összejön, én meg bármit csinálok, egy helyben toporgok?
Sosem értettem, miért probléma valakinek az, hogy másnak összejön, csak azért, mert neki nem jön össze...
Különben meg egyszer eljön a Te időd is. De nyilván van veled valami ,,gond", ha egyszer kismillió lány közül egyiket sem tudod megfogni.
Megértelek. Én 24 voltam, amikor először sikerült, óriási szerencse kellett hozzá.
Nézd! Sosem tudhatjuk, hogyan alakul az életünk. Remélem, hamarosan lesz neked is valakid.
Kitartás tesó, én is szenvedek, nekem sem jön valamiért sosem össze, még egy barátnőm sem volt, pedig már 22 vagyok és iszonyat szexéhes is ráadásul.
Amúgy még az a vicc, hogy egy csomó lánynak bejövök, nem egy mondta is már, hogy helyes vagyok, de valahogy sosem lesz semmi végül és lelépnek másik fiúval. :/
Kitartás tesó, én is szenvedek, nekem sem jön valamiért sosem össze, még egy barátnőm sem volt, pedig már 22 vagyok és iszonyat szexéhes is ráadásul.
Amúgy még az a vicc, hogy egy csomó lánynak bejövök, nem egy mondta is már, hogy helyes vagyok, de valahogy sosem lesz semmi végül és lelépnek másik fiúval. :/
Hol élsz?
Hová jársz szórakozni, kikapcsolódni, inni?
Heti hányszor?
Hány csajt szólítasz le egy héten?
Nem mondom, hogy menj kúrvázni, mert ahhoz nem kell ész, felhívod, megdumálod, megfizeted, megbszod, ez egy hülyének is megy.
Hogy öltözöl?
Van mit megmutatnod?
Ezeken morfondírozgass.
Tuti receptem ;)
Honda Cbr, Szőrtelen, Izmos felsőtest, újatlan trikó.
Megállsz egy lány gimi előtt, 2x megrántod a gázt a motoron, hidd el lesz aki megkér majd, hogy vidd már el egy körre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!