Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen igazságtalan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet? Miért van, hogy másnak erőfeszítés nélkül minden összejön, én meg bármit csinálok, egy helyben toporgok?

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok, és képtelen vagyok magamnak barátnőt vagy szexpartnert találni. Körülnézek, és azt látom, hogy minden épkézláb ember simán elvan, nem tesz semmit, és mégis időről időre összejön neki valami magától. Nekem meg semmi. Kismillió lánynál próbálkoztam már, és mindig meghal a dolog valahol. Már teljesen egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam, aki nem kell senkinek. Pedig nem nézek ki rosszul, és nem vagyok unalmas sem. Nem értem és már lassan kinyír a frusztráció.
2012. máj. 3. 00:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem is igazságtalan, ha szexpartner kell menj prostihoz, mindig is voltak, mindig is lesznek
2012. máj. 3. 00:31
 2/16 étoile et lune ***** válasza:

Sosem értettem, miért probléma valakinek az, hogy másnak összejön, csak azért, mert neki nem jön össze...

Különben meg egyszer eljön a Te időd is. De nyilván van veled valami ,,gond", ha egyszer kismillió lány közül egyiket sem tudod megfogni.

2012. máj. 3. 00:32
 3/16 anonim ***** válasza:

Megértelek. Én 24 voltam, amikor először sikerült, óriási szerencse kellett hozzá.

Nézd! Sosem tudhatjuk, hogyan alakul az életünk. Remélem, hamarosan lesz neked is valakid.

2012. máj. 3. 00:36
 4/16 anonim válasza:

Kitartás tesó, én is szenvedek, nekem sem jön valamiért sosem össze, még egy barátnőm sem volt, pedig már 22 vagyok és iszonyat szexéhes is ráadásul.

Amúgy még az a vicc, hogy egy csomó lánynak bejövök, nem egy mondta is már, hogy helyes vagyok, de valahogy sosem lesz semmi végül és lelépnek másik fiúval. :/

2012. máj. 3. 00:42
 5/16 A kérdező kommentje:
De pont ezt nem értem, hogy mi a gond velem, miért nem tudom megfogni... Ha tudnám, akkor változtatnék azon, de már az őrületbe kerget, hogy fogalmam sincs, mit rontok el mindig.
2012. máj. 3. 00:43
 6/16 anonim válasza:

Kitartás tesó, én is szenvedek, nekem sem jön valamiért sosem össze, még egy barátnőm sem volt, pedig már 22 vagyok és iszonyat szexéhes is ráadásul.

Amúgy még az a vicc, hogy egy csomó lánynak bejövök, nem egy mondta is már, hogy helyes vagyok, de valahogy sosem lesz semmi végül és lelépnek másik fiúval. :/

2012. máj. 3. 00:43
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
ha itt sírsz nhem is fog összejönni. gpndold végig a próbálkozásokat és a bukásokat. tanulni kell mindenből
2012. máj. 3. 00:45
 8/16 A kérdező kommentje:
Jaj hallod ne már, tényleg azt hiszed hogy nem szoktam átgondolni?? Meg jössz nekem ezzel a "ha itt sírsz" dologgal, ez jogos lenne, ha nem próbálkoznék, hanem csak itt írogatnék, de én állandóan próbálkozom, szóval ezegyszer nem aktuális a sablonválaszod.
2012. máj. 3. 00:48
 9/16 anonim ***** válasza:

Hol élsz?

Hová jársz szórakozni, kikapcsolódni, inni?

Heti hányszor?

Hány csajt szólítasz le egy héten?

Nem mondom, hogy menj kúrvázni, mert ahhoz nem kell ész, felhívod, megdumálod, megfizeted, megbszod, ez egy hülyének is megy.

Hogy öltözöl?

Van mit megmutatnod?

Ezeken morfondírozgass.

2012. máj. 3. 00:51
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

Tuti receptem ;)

Honda Cbr, Szőrtelen, Izmos felsőtest, újatlan trikó.

Megállsz egy lány gimi előtt, 2x megrántod a gázt a motoron, hidd el lesz aki megkér majd, hogy vidd már el egy körre ;)

2012. máj. 3. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!