Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen igazságtalan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet? Miért van, hogy másnak erőfeszítés nélkül minden összejön, én meg bármit csinálok, egy helyben toporgok?

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok, és képtelen vagyok magamnak barátnőt vagy szexpartnert találni. Körülnézek, és azt látom, hogy minden épkézláb ember simán elvan, nem tesz semmit, és mégis időről időre összejön neki valami magától. Nekem meg semmi. Kismillió lánynál próbálkoztam már, és mindig meghal a dolog valahol. Már teljesen egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam, aki nem kell senkinek. Pedig nem nézek ki rosszul, és nem vagyok unalmas sem. Nem értem és már lassan kinyír a frusztráció.
2012. máj. 3. 00:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Vidéki városban élek.

Szórakozni kocsmába vagy diszkóba járok, de ott kevésbé szeretek ismerkedni, tudom hogy szexpartnert ott a legkönnyebb találni, de én elsősorban barátnőt akarnék.

"Leszólítani" nem olyan gyakran szoktam, inkább hagyom hogy hozza az élet... Ha egy sorban állunk a pénztárnál, ha együtt vagyunk a liftben, ha mellé ülök a buszon, mindnél van valami apropó beszélgetni, aztán meglátom mi lesz belőle. De ilyenből minden héten van pár.

Van mit megmutatnom... Most nem árulom el, mi a hobbim/szenvedélyem, de abban már elég komoly sikereket értem el, nem sokan mondhatják el magukról, amit én, főleg nem ilyen fiatalon (nem, nem 80-as szintű WOW karim van :))

A kinézetem, öltözködésem simán oké. Nem vagyok adonisz, de az adottságaim átlagosak, az öltözködésemre meg eléggé figyelek, gyakran meg is dicsérik lányok a cuccaim. Frizurában is találtam olyat, ami előnyös, szóval kinézetben mondjuk egy 7/10-et adok magamnak, de persze ez attól is függ, hogy a csajnak mi az esete. Aki a páwa fiúkra bukik, azoknál pl nem lenne esélyem, de nem is olyan lányt akarok.

2012. máj. 3. 00:59
 12/16 anonim ***** válasza:

ha ennyi lehetőséged van és mégsem jön össze egy kóbor numera sem,akkor valami alap taktikai hibára gyanakodnék.

ha pontosítod,hogy melyik résznél hal meg a dolog,akkor többet lehetne mondani.

2012. máj. 3. 01:10
 13/16 asdface ***** válasza:

Nekem is szerintem(!) hasonló a helyzetem, de amit tudok magamról mégis nehezemre esik változtatni rajta, hogy ha megkedvelek valakit, akkor nagyon rá tapadok, elmarad a kihívás. :/

Azt mondják nekem mind a tíz ujjamra kaphatnék egy rendes lányt, de szerintük az a baj velem, hogy annyira rá görcsölök erre a párkapcsolat témára, hogy érezni lehet. Szerintem ez a te bajod neked is. Van is rá egy találó mondásom, csak mindig túl későn jut eszembe. -akárcsak most :(-

Ha űzöd a pillangót, akkor elszáll. Ha csendben leülsz és türelmesen kivársz, akkor rád repül. :)

24/f

2012. máj. 3. 06:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem is sokan mondták, hogy túlságosan rágörcsölök, meg hogy simán lehetne barátnőm amúgy... De hogyan ne görcsöljek rá, ha egyszerűen mindennél jobban akarom már ezt?
2012. máj. 3. 08:56
 15/16 asdface ***** válasza:
Egy cipőben járunk. Ha tudod a választ, akkor ird meg nekem is. :)
2012. máj. 3. 20:28
 16/16 anonim válasza:
Na, eltelt pár év :) gondolom összejött a dolog !?
2020. júl. 13. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!