Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
Szerintem mondhatom, hogy elég jó csaj vagyok, nagyon jó alakom van, az arcom is szép, jó fej is vagyok. Tudom ez most így nagyképűen hangzik, de így van. Általában odavannak értem a férfiak, de valahogy kapcsolatot senki nem akar.
Ezzel szemben van egy barátnőm, oké, ő is szép, de nekem pl sokkal jobb alakom van. És miután vége lett a kapcsolatának jobbnál jobb férfiak álltak nála sorban és nagyrészének komoly szándékai voltak. Ez mégis miért van? Mit rontok el?
Tudom, hogy nem szép dolog, hogy egy barátnőm jó sorsa zavar, épp ezért írom ide ezt a dolgot, vele nem szeretném ezt megbeszélni... De akkor is felfoghatatlan, hogy miért akarja őt mindenki. Aztán persze most is együtt van a tökéletes férfivel, én meg vágjak hozzá jó képet, hogy mennyire a tenyerén hordozza a srác, meg milyen boldogok együtt... elegem van, én is boldog akarok lenni, úgy érzem addig nem tudom elviselni a sikerét!
Hogy érhetném el, hogy többet akarjanak tőlem is a férfiak?
21L
Mondanám, hogy ismerkedj velem, de nekem a 16-17 éves kislányok tetszenek! :)
20f
Talán elkezdhetnél te ismerkedni, és nem csak várni, hogy mikor jön a következő jelentkező! :)
...
Nyuszika! Ezt a megsajnálást veheted más értelemben is ;)
Csinálok én neked sajnálatból olyan orgazmust... ;)
szia sorstárs:)
nagyon sokat gondolkodtam ugyanezen a válasz:
Azok a pasik akik normálisak,kedvesek,aranyosak és nem csak szexet akarnak általában átlagos külsejűek.Ők azok akik téged nem fognak leszólitani mert félnek az elutasitástól mivel te szép vagy ő meg 'csak' átlagos..Akik meg lemernek szólitani nekik van elég önbizalmuk (hisz egy szép csajt nem mer mindenki leszólitani mert a szép lányok nagyrésze bunkó liba) ahhoz, hogy most téged szedett fel, holnap mást fog leszólitani..ez van sajnos.tudod a legszebb almák a fa tetején vannak de sokan beérik egy kevésbé széppel amiért nem kell annyit küzdeni:)
Ha oda vannak érted a nem komoly kapcsolatot akaró férfiak, az elriasztja a komoly kapcsolatot akaróakat. A kettő nehezen megy egyszerre.
Én például rálegyintek olyan lányokra, akik láthatóan elvannak a komolytalan "udvarlók" "gyűrűjében". Lehet, túl kihívóan öltözködsz, de ha nem, akkor is nagyon gyorsan zavard el azokat, akiktől úgysem akarsz semmit. Lehet, hogy jót tesz az önbizalmadnak, d eközben ki tudja, hányan legyintenek rád a távolból.
22/F
Az élet mindig igazságtalan. De előttem is megírták, hogy a túlságosan szép lányok elriaszthatnak sok férfit, mert benne van a pakliban, hogy rengeteg másik pasi akad majd, akik le akarnak csapni téged az ő kezéről. Nagy a konkurenciaharc. Az is megjelenhet, hogy sokan úgy gondolják, hogy a szép lányoknak biztos van barátja (miért is ne lenne ha szép), és ezért nem kezdeményeznek.
Amit tehetsz az az, hogy nyitott vagy és kedves bárkivel. Ha odamegy hozzád egy férfi, aki nem tetszik neked, nem kell azonnal elzavarni. Ha szép vagy és még a jégkirálynőt is játszod mellé, akkor igencsak kevesen mernek majd nálad bepróbálkozni, és azok is inkább egy éjszakára terveznek majd veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!