Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Szerintem mondhatom, hogy elég jó csaj vagyok, nagyon jó alakom van, az arcom is szép, jó fej is vagyok. Tudom ez most így nagyképűen hangzik, de így van. Általában odavannak értem a férfiak, de valahogy kapcsolatot senki nem akar.

Ezzel szemben van egy barátnőm, oké, ő is szép, de nekem pl sokkal jobb alakom van. És miután vége lett a kapcsolatának jobbnál jobb férfiak álltak nála sorban és nagyrészének komoly szándékai voltak. Ez mégis miért van? Mit rontok el?

Tudom, hogy nem szép dolog, hogy egy barátnőm jó sorsa zavar, épp ezért írom ide ezt a dolgot, vele nem szeretném ezt megbeszélni... De akkor is felfoghatatlan, hogy miért akarja őt mindenki. Aztán persze most is együtt van a tökéletes férfivel, én meg vágjak hozzá jó képet, hogy mennyire a tenyerén hordozza a srác, meg milyen boldogok együtt... elegem van, én is boldog akarok lenni, úgy érzem addig nem tudom elviselni a sikerét!

Hogy érhetném el, hogy többet akarjanak tőlem is a férfiak?

21L

2012. nov. 26. 01:27
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de ez ellen mit tehetnék?
2012. nov. 26. 02:17
 22/35 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy ismerkedj velem, de nekem a 16-17 éves kislányok tetszenek! :)

20f

Talán elkezdhetnél te ismerkedni, és nem csak várni, hogy mikor jön a következő jelentkező! :)

...

Nyuszika! Ezt a megsajnálást veheted más értelemben is ;)

Csinálok én neked sajnálatból olyan orgazmust... ;)

2012. nov. 26. 02:19
 23/35 anonim ***** válasza:
Pl biztos nem ragadod meg az alkalmat, hogy normálisnak tűnő pasikkal ismerkedj.
2012. nov. 26. 02:25
 24/35 anonim ***** válasza:
Igen, én is így vélem!
2012. nov. 26. 02:30
 25/35 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem vagy az esete azoknak akik körbevesznek. Akkor akár 10/10 -es kívül belül tökéletes nő is lehetsz, de ha nem vagy az esete ezeknek a fószeroknak, akkor neked lőttek! Ezt nem tudod befolyásolni már ,ez már olyan szint. Nekem is voltm ár sok olyan lány a környezetemben, akikben egyszerüen nem tudtam volna hibát találni, mert kimndottan szépnek tartottam, aranyosnak, intelligensnek, jól öltözött volt, még a haja színe is nagyon bejött, elérhető is lett volna, de valahogy mégsem kellett. Nem izgatott fel mégsem szexuálisan. Hiába vagy csúcsnő, ha nincs benned semmi olyan, amitől beindulna a fantáziám. Akkor csak egy zéró barátnak leszel jó. Na elméletem szerint, ezek a fickók a közegedben kb. ugyanebben sántikálhatnak. Ezt adja a sors neked. Folyton folyvást. TE pedig nem tudsz mást tenni, mint vársz, és belenyugszol szépen. EZ ilyen egyszerű. Azért eléggé vert helyzetben van az a nő, akihez nem mennek oda a férfiak báyologni. Aggól valóban tehetetlenek vagytok, hiába volnátok egyébként a választó pozícióban, kan nélkül nincs party!
2012. nov. 26. 03:35
 26/35 anonim ***** válasza:

szia sorstárs:)

nagyon sokat gondolkodtam ugyanezen a válasz:

Azok a pasik akik normálisak,kedvesek,aranyosak és nem csak szexet akarnak általában átlagos külsejűek.Ők azok akik téged nem fognak leszólitani mert félnek az elutasitástól mivel te szép vagy ő meg 'csak' átlagos..Akik meg lemernek szólitani nekik van elég önbizalmuk (hisz egy szép csajt nem mer mindenki leszólitani mert a szép lányok nagyrésze bunkó liba) ahhoz, hogy most téged szedett fel, holnap mást fog leszólitani..ez van sajnos.tudod a legszebb almák a fa tetején vannak de sokan beérik egy kevésbé széppel amiért nem kell annyit küzdeni:)

2012. nov. 26. 03:37
 27/35 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet azzal az elmélettel, hogy az átlagosak meg az átlag alattik nem merik leszólítani főképp. Pont azért,mert ők tudják,hogy szarok, és nem igazán érdekli őket a negatív kritika, bevállalják, mert tudják,hogy nem érheti őket negatív visszahatás, csak annyi hogy nem kúrnak. Ezért van az,hogy itt írják, százezerszer bepróbálkoztak, de nem jött össze. Azok akik meg megukkal elégedettek, van önbizalmuk a saját minőségükre azok meg azért nem szólítják le a nőt, mert mivan ha rossz napja van, mivan ha jónak tartja de nem jön be neki az a karakter és elutasítja, akkor az az önbecsülése ami megvan, összetörik, és lehet hogy alaptalanul. A jó kinézetelű embereknek pontosan hogy van mit veszteniük egy eshetőleges elutasítástól. Mivel nekik van csak önbecslésük, és az csorbulhat. Ez az elmélet is megálja simán a helyét.
2012. nov. 26. 05:15
 28/35 anonim ***** válasza:

Ha oda vannak érted a nem komoly kapcsolatot akaró férfiak, az elriasztja a komoly kapcsolatot akaróakat. A kettő nehezen megy egyszerre.

Én például rálegyintek olyan lányokra, akik láthatóan elvannak a komolytalan "udvarlók" "gyűrűjében". Lehet, túl kihívóan öltözködsz, de ha nem, akkor is nagyon gyorsan zavard el azokat, akiktől úgysem akarsz semmit. Lehet, hogy jót tesz az önbizalmadnak, d eközben ki tudja, hányan legyintenek rád a távolból.

22/F

2012. nov. 26. 06:22
 29/35 anonim ***** válasza:
nem gondolom, hogy a sok smink miatt lenne ez a jelenség... inkább a viselkedéseddel, a megnyilvánulásaiddal lehet a baj. ha túl magabiztos és határozott vagy amellett, hogy meglehetősen dekoratív akkor többségében azokat vonzhatod be akik nem terveznek hosszú távra! ugyanez lehet ha túl közönségesen viselkedsz. nem tudom elképzelni, hogy van egy jó alakú szép arcú csinos lány aki kulturáltan viselkedik, csajosan öltözködik és csak meg*dugni akarnák! persze még benne van a pakliban, hogy neked csak egy bizonyos férfi típus dobogtatja meg a szíved, és az nem a komoly kapcsolatra vágyó megbízható férfiak klubjának tagjaiból áll... valaki olyan ember kellene aki kívülről látja a dolgot, aki ismer téged és tudja, hogy milyen palikkal ismerkedsz. rengeteg olyan csajt láttam már aki nagyjából így írta le magát mint te, hasonló volt a problémája is, csak azt nem látta, hogy szinte kivétel nélkül olyan férfi tetszett neki akitől a másnapi sms felér egy gyertyafényes vacsorával és egy csokor rózsával...
2012. nov. 26. 07:19
 30/35 anonim ***** válasza:

Az élet mindig igazságtalan. De előttem is megírták, hogy a túlságosan szép lányok elriaszthatnak sok férfit, mert benne van a pakliban, hogy rengeteg másik pasi akad majd, akik le akarnak csapni téged az ő kezéről. Nagy a konkurenciaharc. Az is megjelenhet, hogy sokan úgy gondolják, hogy a szép lányoknak biztos van barátja (miért is ne lenne ha szép), és ezért nem kezdeményeznek.

Amit tehetsz az az, hogy nyitott vagy és kedves bárkivel. Ha odamegy hozzád egy férfi, aki nem tetszik neked, nem kell azonnal elzavarni. Ha szép vagy és még a jégkirálynőt is játszod mellé, akkor igencsak kevesen mernek majd nálad bepróbálkozni, és azok is inkább egy éjszakára terveznek majd veled.

2012. nov. 26. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!