Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Szerintem mondhatom, hogy elég jó csaj vagyok, nagyon jó alakom van, az arcom is szép, jó fej is vagyok. Tudom ez most így nagyképűen hangzik, de így van. Általában odavannak értem a férfiak, de valahogy kapcsolatot senki nem akar.

Ezzel szemben van egy barátnőm, oké, ő is szép, de nekem pl sokkal jobb alakom van. És miután vége lett a kapcsolatának jobbnál jobb férfiak álltak nála sorban és nagyrészének komoly szándékai voltak. Ez mégis miért van? Mit rontok el?

Tudom, hogy nem szép dolog, hogy egy barátnőm jó sorsa zavar, épp ezért írom ide ezt a dolgot, vele nem szeretném ezt megbeszélni... De akkor is felfoghatatlan, hogy miért akarja őt mindenki. Aztán persze most is együtt van a tökéletes férfivel, én meg vágjak hozzá jó képet, hogy mennyire a tenyerén hordozza a srác, meg milyen boldogok együtt... elegem van, én is boldog akarok lenni, úgy érzem addig nem tudom elviselni a sikerét!

Hogy érhetném el, hogy többet akarjanak tőlem is a férfiak?

21L

2012. nov. 26. 01:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Elhinném, hogy szép vagy, ha küldenél képet! :)

20f

2012. nov. 26. 02:01
 12/35 anonim ***** válasza:
buta vagy?
2012. nov. 26. 02:04
 13/35 lila nyuszi ***** válasza:
76%
Nekem meg egy éve nem volt normális orgazmusom. Tényleg igazságtalan az élet. ;D
2012. nov. 26. 02:06
 14/35 A kérdező kommentje:

Nem célom, hogy itt bárki elhiggye rólam, hogy szép vagyok vagy sem. :)

Viszont a kérdés szempontjából ezt fontosnak éreztem, hogy beleírjam a leírásba, de egyébként ennyire nem kell ezen a részen fenn akadni. :)

2012. nov. 26. 02:08
 15/35 anonim ***** válasza:

Asszem Nyuszika győzött! :S

Megsajnálhatlak? :)

2012. nov. 26. 02:08
 16/35 anonim ***** válasza:

Akkor nem hiszem el...

Azért nem akarnak tőled többet, mert "ronda" vagy (átlagos...), és csak "egynek jó lesz" kategóriában vagy! :)

2012. nov. 26. 02:09
 17/35 lila nyuszi ***** válasza:
Sajnálj ha akarsz, de nem fogom tőle jobban érezni magam. :D
2012. nov. 26. 02:13
 18/35 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ronda, ezen a részen lépj túl nyugodtan. :)

Inkább abban segíts, hogy mégis ennek ellenére miért vagyok abban a kategóriában, amit írtál? És hogyan törhetnék ki ebből? (Ha a külsőm adott hozzá)

2012. nov. 26. 02:14
 19/35 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál hogy a kisugárzásoddal gondok vannak ?
2012. nov. 26. 02:16
 20/35 anonim ***** válasza:

Én meg egy k.rva jó csávó vagyok mégis több mint egy éve nincs barátnőm...nem kell ezen görcsölni majd lesz valakid!

(22)

2012. nov. 26. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!