Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki szeret jobban, aki megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeret jobban, aki megbocsát egy megcsalás után, mert nem tudja elengedni a párját, vagy aki nem viseli el és inkább szakít?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%

"szegény nőknek mindig van okuk megcsalni a párjukat"? whaaaaaaat? nőből vagyok, erős feminista vonásokkal, de ez a pótgenerátort is kiverte :D szerinted komolyan így gondolkodunk?

szerintem is a magánytól fél, aki nem szakít egy megcsalás után. szeretet ide vagy oda, azért ennyi egészséges ego legyen már mindenkinek, nem kell a megalázást tűrni.

én nem tudnék többet úgy hozzáérni, ránézni, stb. nem is egészségesen szerelmes, aki igen

2012. nov. 18. 01:49
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem csak a fizikai aktust lehet megcsalásnak nevezni. Sokkal rosszabbul élném meg, ha a párom közönyösen élne velem, másokkal iszont flörtölne, netán szexchat-elne, stb.

De a kérdésnél maradva az szereti a párját, aki megbocsájt neki.

2012. nov. 18. 14:03
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

ma 01:49

igen, a tények ezt mutatják.

2012. nov. 18. 15:27
 14/19 anonim válasza:

Aki szereti a párját és ezokból megbocsát,

érthető. A kapcsolat folytatódik , de meg tudnál még bízni benne? Lehet hogy a megcsalt fél is félrekacsintgat. Zsák a foltját. Vagy baj van a fejében, esetleg fél a magánytól vagy nehezen látja be hogy ennyi volt és saját magának is hazudik. Aki megcsalta a párját de visszakönyörgi magát, ott nincs gerinc.

2017. jan. 5. 20:56
 15/19 anonim válasza:
Van egy pár hernyó Lövő cityben is :)
2017. jan. 5. 21:00
 16/19 anonim válasza:
legnagyobb hiba amit kapcsolat ellen lehet elkovetni. GYILKOS
2017. jan. 5. 21:05
 17/19 anonim válasza:
Egyszer próbálná az uram kapna akorát a temetőig röpülne dik. hozám töbet nem érne az biztos!több kitartás van annál énbennem!Sok ám a csaló mindenfele, kutyából szalona meg sehogyse lesz én amondo vagyok. Ezek meg it irják hogy szereted megbocsátod na még mit nem! A karomat levágja aztat is nézem be neki, he!! Valagát ne nyaljam ki?
2017. jan. 5. 21:35
 18/19 anonim válasza:
X,D
2017. jan. 6. 08:41
 19/19 anonim válasza:
😂
2017. jan. 6. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!