1,5 éve megcsaltam a feleségemet, nem tud róla de rosszul érzem magam miatta. Ha elmondanám elválna és azt nem akarom. Mit tegyek?
Tudom, hogy nagyon nem mentség de részeg voltam és valahogy megtörtént. 2 haverom tud róla mert ott voltak de ők nem fogják tovább adni. Nem mondtam el a feleségemnek mert szeretem és terhes is volt, nem akartam/akarom szétszakítani a családot de nem jó így mellette lenni, hogy nem is sejt(ett) semmit, olyan mintha hazugságban élne. Gondolkoztam rajta, hogy elmondom de akkor elválna, és lehet hogy így a legjobb mert mégegyszer nem fogom megcsinálni. De így meg bűntudatom van. Te mit csinálnál?
31/F
Minek mondanád el??
Ő sem mondja el a kis titkait!
Azt gondolom, nincs annál undorítóbb dolog, mint pont azt a nőt megcsalni, aki a te gyerekeddel várandós, és emiatt eleve egy kiszolgáltatott helyzetben van.
Ennek ellenére, ha tényleg megbántad, és azóta is bánod a dolgot, nem kellene elmondanod most már.
Csak neki okozol fájdalmat, a családodnak problémát, és igazából senkinek nem lesz jobb.
(ha elhagy, neked sem, de legalább nem lesz lelkiismeret-furdalásod - megéri a lelked könnyítése érdekében? ha nem, akkor maradjon a te titkod, és soha ne is mondd el neki - te csináltad, birkózz meg te a dologgal, ennyi büntetés minimum jár, hogy legalább kicsit szenvedj miatta!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!