Van valami ötletetek, hogyan vicceljem meg a feleségemet?
Figyelt kérdés
Néha eszébe jutnak dolgok amivel megszivat és már ideje lenne visszavágnom. Régebben csináltunk ilyeneket de egy idő után kifogytunk. Nem sértődékeny, van humorérzéke.
Egyszer láttam egy videót ahol a pasi szerzett póthajat és miközben a barátnője aludt a pasi úgy csinált mintha levágta volna a haját. Ezt kipróbáltam, igaz majdnem meghaltam de megérte :DD
Még régebben kapott szülinapjára egy nagy plüssmacit, éjszaka felöltöztettem a munkásruhámba, ráültettem a wc-re és egy üveg sört raktam mellé. Hajnalban kiment, azt hittem kiugrik az ablakon :D
Tudtok ezekhez hasonlókat? Videót is linkelhettek vagy jöhet saját is.
mond azt hogy oda adtad egy hajléktalannak a gyűrűd és 1 macit kaptál érte cserébe abba tedd a gyűrűt vagy valami plüssbe mutasd meg neki és találja meg a gyűrűt szerintem ez elég emlékezetes lesz.meg a plüs figura is majd emlékeztetni fogja rá:D te mire gondoltál?
2012. nov. 2. 13:44
4/24 anonim válasza:
Tegyél átlátszó nejlont a WC-re. :DDDD
Vagy valami ijesztős netes játékot, tudod, amin beugrik egy ilyen pofa, na olyat :D
2012. nov. 2. 13:46
5/24 anonim válasza:
Műanyag pók vagy kígyó (amelyiktől fél) a ruhái közé:)
2012. nov. 2. 13:48
6/24 anonim válasza:
tetszik az ötletem?plüs
2012. nov. 2. 13:51
7/24 A kérdező kommentje:
A wc-set és a pókosat már megcsináltam, a hajszárítósat még nem de már láttam :D
Amúgy tetszik a gyűrűs is, kettőnk közül valakiért jönne a mentő :D
Esetleg ha van egy kis megtakarításotok, akkor elmehetsz reggel úgy otthonról, hogy délután meló után "beugrasz" valami autószalonba teszt vezetni egy autót egy haverral, csak úgy poénból. Kölcsönkéred egy cimbi kocsikulcsát, amit a feleséged nem ismer és látszólag új autóhoz tartozik, majd közlöd, hogy reméled nagyon fog örülni, mert vettél egy meglepit (csak az összes megtakarításotok és némi hitel ment rá), a kezébe nyomhatod a kulcsot. :D Még esetleg ha panelban laktok, vagy nagy a parkoló, akkor le is viheted, hogy keresse meg melyik az. :D
2012. nov. 2. 14:01
10/24 anonim válasza:
Tegyél ételfestéket a tűsfürdőjébe (azonos színűt, mint a tűsfürdő, mert különben túl hamar észreveszi.).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!