Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valami ötletetek, hogyan...

Van valami ötletetek, hogyan vicceljem meg a feleségemet?

Figyelt kérdés

Néha eszébe jutnak dolgok amivel megszivat és már ideje lenne visszavágnom. Régebben csináltunk ilyeneket de egy idő után kifogytunk. Nem sértődékeny, van humorérzéke.

Egyszer láttam egy videót ahol a pasi szerzett póthajat és miközben a barátnője aludt a pasi úgy csinált mintha levágta volna a haját. Ezt kipróbáltam, igaz majdnem meghaltam de megérte :DD

Még régebben kapott szülinapjára egy nagy plüssmacit, éjszaka felöltöztettem a munkásruhámba, ráültettem a wc-re és egy üveg sört raktam mellé. Hajnalban kiment, azt hittem kiugrik az ablakon :D

Tudtok ezekhez hasonlókat? Videót is linkelhettek vagy jöhet saját is.

29/F

2012. nov. 2. 13:34
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Hm..látom valaki szeret lepontozni.

#8 köszi, ebből egy párat kipróbálok :D

#9 és ezt is.

2012. nov. 2. 14:33
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Nagy faxok vagytok ti ketten, de komolyan irigyellek benneteket hogy így megtaláélta egymást 2 ilyen humorherold, az ilyenek tartják össze a kapcsolatot :D
2012. nov. 2. 14:58
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, ötletet nem tudok, de bárcsak több ilyen mókás férj létezne..:D
2012. nov. 2. 14:58
 14/24 anonim ***** válasza:
97%
Én is ilyen nő vagyok, és tényleg jó ilyennek lenni :D
2012. nov. 2. 15:01
 15/24 anonim ***** válasza:
26%

Kicsit gyanús a dolog, mert a plüssmacis dolgot én írtam le itt néhány hónapja. Ruhába felöltöztetés, WC-re ültetés stimmel.

Kérdező, kicsit eredetibb ötleteket, vagy forrásfeltüntetést, kérlek!

2012. nov. 2. 16:08
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Ötletem nincs, de leírhatnád miket csinált veled a feleséged :D
2012. nov. 2. 17:40
 17/24 anonim ***** válasza:
91%

Igen, a feleséged tréfáira lennék én is kiváncsi!

Savanyú férjemet kéne feldobni, mert rám ragasztja a világfájdalmát is..

Azt meg nagyon nem szeretem.

Jók lehettek ti ketten!! :)

2012. nov. 2. 17:50
 18/24 anonim ***** válasza:
95%
Én se tudok ötleteket, de szintén kíváncsi vagyok, hogy miket csinált a feleség. :D
2012. nov. 2. 17:54
 19/24 anonim válasza:
90%

Nem tudom mennyire ijedős...

http://www.youtube.com/watch?v=GqN8VxHT0Cs :DD

2012. nov. 2. 19:18
 20/24 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem egyáltalán nem vicces kigyót rakni a ruhái közé,vagy amitől fél.ha ezt az én párom megtenné merő viccből mikor tudja egy kukactól is infarktust kapok,tuti ki rúgnám.A humor a játék kell,de tudni kell a határokat is.Egyébként volt egy ismerős házaspár,a pasi mindig azzal szórakozott a nőre a legváratlanabb helyzetekben hozta rá a frászt.El is váltak.pl Előbb ért haza mint az asszony,ez a nagyon hülye bemászott a ruhás szekrénybe.Egy darabig el ücsörgött ott,aztán az asszony valamiért ki nyitotta a szekrény ajtót ez meg nagy orditva elő ugrott.Síró görcsöt is kapott szegény
2012. nov. 3. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!