Van valami ötletetek, hogyan vicceljem meg a feleségemet?
Figyelt kérdés
Néha eszébe jutnak dolgok amivel megszivat és már ideje lenne visszavágnom. Régebben csináltunk ilyeneket de egy idő után kifogytunk. Nem sértődékeny, van humorérzéke.
Egyszer láttam egy videót ahol a pasi szerzett póthajat és miközben a barátnője aludt a pasi úgy csinált mintha levágta volna a haját. Ezt kipróbáltam, igaz majdnem meghaltam de megérte :DD
Még régebben kapott szülinapjára egy nagy plüssmacit, éjszaka felöltöztettem a munkásruhámba, ráültettem a wc-re és egy üveg sört raktam mellé. Hajnalban kiment, azt hittem kiugrik az ablakon :D
Tudtok ezekhez hasonlókat? Videót is linkelhettek vagy jöhet saját is.
Nagy faxok vagytok ti ketten, de komolyan irigyellek benneteket hogy így megtaláélta egymást 2 ilyen humorherold, az ilyenek tartják össze a kapcsolatot :D
2012. nov. 2. 14:58
13/24 anonim válasza:
Bocs, ötletet nem tudok, de bárcsak több ilyen mókás férj létezne..:D
2012. nov. 2. 14:58
14/24 anonim válasza:
Én is ilyen nő vagyok, és tényleg jó ilyennek lenni :D
2012. nov. 2. 15:01
15/24 anonim válasza:
Kicsit gyanús a dolog, mert a plüssmacis dolgot én írtam le itt néhány hónapja. Ruhába felöltöztetés, WC-re ültetés stimmel.
Kérdező, kicsit eredetibb ötleteket, vagy forrásfeltüntetést, kérlek!
2012. nov. 2. 16:08
16/24 anonim válasza:
Ötletem nincs, de leírhatnád miket csinált veled a feleséged :D
2012. nov. 2. 17:40
17/24 anonim válasza:
Igen, a feleséged tréfáira lennék én is kiváncsi!
Savanyú férjemet kéne feldobni, mert rám ragasztja a világfájdalmát is..
Azt meg nagyon nem szeretem.
Jók lehettek ti ketten!! :)
2012. nov. 2. 17:50
18/24 anonim válasza:
Én se tudok ötleteket, de szintén kíváncsi vagyok, hogy miket csinált a feleség. :D
Szerintem egyáltalán nem vicces kigyót rakni a ruhái közé,vagy amitől fél.ha ezt az én párom megtenné merő viccből mikor tudja egy kukactól is infarktust kapok,tuti ki rúgnám.A humor a játék kell,de tudni kell a határokat is.Egyébként volt egy ismerős házaspár,a pasi mindig azzal szórakozott a nőre a legváratlanabb helyzetekben hozta rá a frászt.El is váltak.pl Előbb ért haza mint az asszony,ez a nagyon hülye bemászott a ruhás szekrénybe.Egy darabig el ücsörgött ott,aztán az asszony valamiért ki nyitotta a szekrény ajtót ez meg nagy orditva elő ugrott.Síró görcsöt is kapott szegény
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!