Feleségek, ti erre mit reagálnátok?
en nem akarnam megtudni amit nem tudsz az nem faj.ha megtortent es megis mindig teged szeret akkor semmi ertelme tudnod nem?Mit tennel ha kiderulne megcsalt? Otthagynad elvalnal?Eznem gondolkodj el ha semmit akkor csak fajdalmas lessz a dolog nemm eri meg.Ha lepni akarsz akkor hata mogott turkalj a telefonjaban ha nem akkor higy neki.
ne gondolj semmit arrol a ferjed mit beszel a baratjanak a fiuk egymas kozt igy dumalnak hagyd ra.ne erdekeljen mit gondol a barat rolatok.
Nekem is emiatt lenne gyanús: "Kérdezte miért lépett le a buliból olyan hamar, hova sietett?-mire a férjem mondta neki, majd elmondom, hosszú, majd,majd,majd elmondom."
Miért nem lehetett azt mondani, hogy bocs, de elugrottam a feleségem elé az állomásra?
Úgy érzem nem a haverjának hazudott, hanem neked. És midemellett még játsza magát és téged néz hülyének.
Én biztos beszélnék a közös barátotokkal, de valahogy ügyesen, mintha már tudnék a dologról...
Pl. Legalább jó nő volt, akivel megcsalt? V ilyesmi, onnantól már okosabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!