Feleségek, ti erre mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz: Anyámnál voltam öt napot, így a férjem egyedül maradt otthon. Mondtam neki, menjen el a haverokkal esténként, ne unatkozzon otthon egyedül. Mikor hazaértem a vonattal,eljött elém az állomásra. Útközben hazafelé csörgött a telefonja, Balázs volt az, a barátunk. Hangosan beszél, szóval hallottam mindent. Kérdezte miért lépett le a buliból olyan hamar, hova sietett?-mire a férjem mondta neki, majd elmondom, hosszú, majd,majd,majd elmondom. Balázs megkérdezte:Na mi van csajnál voltál?-mire a férjem ismételte az előzőket, s letette a telefont. Közölte velem, hogy ki volt az,aki kereste, s elmondta lelépett a buliból,mert rossz volt, átment egy másikba,mert közben kapott egy smst, de nem akarta Balázst megbántani ezzel,így azt mondta neki,h csajnál volt... Én meg kiakadtam, h köszi nagyon rendes vagy,ezek után hogy fogadjam Balázst meg a nőjét, ha átjönnek? Lesül majd az arcomról a bőr, hogy most gondolnak egyet,milyen rossz a házasságunk. Hogy lenéznek majd, meg sajnálkoznak,meg majd körbemegy mindenhol a pletyka, h tudjátok milyen szar a házasságuk? Erre a férjem mit mond? Most mit spilázod túl, ez a hazugság még belefér,most mondjam meg neki,h sz>r a buli és azért léptem le? -Igen, mondd meg, elvileg jó barátok vagytok! És tényleg szép,hogy 5 hónapja házasodtunk,s most meg jössz egy ilyennel,h csajozol,mert... -erre mit mondott? -hát kérlek, már 4 éve élünk együtt és 5 hónapja vagyunk házasok,ez így belefér...- na úgy elküldtem a búsba, ahogy van.Erre jött azzal,hogy miért vagyok felháborodva, hiszen biztos,hogy D*gni voltam éjjelente,s nem aludtam... na mondom köszi, akkor ezek után még vélhetem igaznak is,hogy simán megcsalt. Mondtam neki,adja ide a telefonját, ha ott az sms, elhiszem. Soha nem kértem számon,a telefonjához se nyúltam Most megtettem,s láss csodát, semmilyen sms nem volt benne, amiben buliba hívták volna... Nem tudom mi a fenét gondoljak...2012. okt. 19. 09:59
21/29 anonim válasza:
Azt írta, hogy barátunk, tehát közös barát, ha egy haverom barátnője kérdezné, akivel eddig mindössze 2 szót beszéltem volna, valszeg nem válaszolnék, mivel eleve fura lenne a helyzet. De itt közös barátról van szó, ebben az esetben válaszolnék.
22/29 anonim válasza:
Jót írt az Alexandra!!:)De én azt csinálnám,hogy neki is jusson ki a jóból.Nagyon adnék magamra és titokzatos lennék,nem tudná mikor hol vagyok.Kicsit gondolkozzon!!!
23/29 anonim válasza:
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem nem a haverjának hazudott. Ha tényleg olyan jó barátok akkor az igazságon sem haragudna meg az a bizonyos barát és a férjed nem a házasságotokat 'mocskolná' be.
'Erre jött azzal,hogy miért vagyok felháborodva, hiszen biztos,hogy D*gni voltam éjjelente,s nem aludtam' <---- ez pedig mindent elárul. :/
24/29 anonim válasza:
Már le is buktatta magát.......nem akarta azt mondani hogy szar volt a buli, és azt hazudta, hogy nőhöz megy. Akkor Balázs nem kérdezte volna, hogy hová tűnt olyan hamar, hanem úgy kérdezte volna, egyből, hogy voltál a nőnél???
Szóval nem elkeseríteni akarlak, de szerintem megcsalt, és tényleg nőnél volt.Szerintem Balázsnak sem azt mondta, hogy nőhöz megy. Ezért nem értette, hogy hová tűnt olyan hamar....
25/29 anonim válasza:
Nők... Nektek mindent tudnotok kell? Miért nem vagytok képesek racionálisan gondolkodni? Nem tudom milyen buli volt mert nem írtad le de talán azért mert születésnapot ünnepeltek?
26/29 anonim válasza:
Na kedves kérdező, utána jártál a dolgoknak?
27/29 anonim válasza:
Én is kiváncsi lennék mi történt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!