Feleségek, ti erre mit reagálnátok?
Ezt az érdeklődj a heveroknál csak abban az esetben vetném be ha 100%ék hogy elhagyom.
Mert ha kvázi beismered hogy tudsz róla hogy nővel volt és mégis vele maradsz akkora marhának jösz ki mint egy ház.
Utolsó!
Szerinted az az egyetlen megoldás, hogy elhagyja?
Először lásson tisztán, várja meg mit reagál rá a férje, gondolja át stb. és ráér meghozni a döntést később.
Alexandra.12es vagyok.
Szerinted azt irtam hogy hagyja el?dehogy..azt irtam hogy csak abban az esetben hazudnám azt a haverok előtt hogy tudok a dologról ha már végleg eldöntöttem hogy elhagyom.
Amint látod a kérdező eléggé néz arra mit gondolnak róla mások.Mégis hogy érezné magát akkor hogyha kiderülne hogy tudja hogy a férje nőzik és mégis vele marad,szerinted minek néznék ezek után.Ezért irtam hogy nálam ez a haveroktól érdeklődni a legeslegutolsó dolog ami szóba jöhetne és már csak akkor ha nincs visszaút.
Jajj sajnálom, rossz lehet most neked!
Szerintem is inkább neked hazudott és nem a barátjának. Én vagyok annyira aljas, ha valaki ilyen velem, hogy megtenném azt, mikor átjön ez a barátja és a barátnője, mondanám, hogy szép kis ember ez, neked azt hazudja, hogy rossz volt a buli, neki meg, hogy csajjal volt.
Ezzel szerintem úgyis kirobbantod a dolgot, ráadásul rájön a hazugsággal mit ért el.. mérges is lesz rád, hátha hozzád vágja a történteket!
Szia!
Köztudott hogy a pasik a feleségüket hagynák ott előbb, mintsem a barátjukat.. Ez a ti esetetekben is igaz. A barátjának nem hazudna. Mellesleg oltári hülyének kell lenni ahhoz, hogy 5 hónap házasság után ilyet bevágjon... Biztos hogy nem hazudott. Csajnál volt.
Hogy mit tennék? Azt írod ez a Balázs, közös barát. Nála kezdeném a kutakodást. Méghozzá úgy, hogy eljátszanám neki hogy tudok a megcsalásról. Egy telefonbeszélgetés alkalmával rákérdeznék hogy nem-e tudja miért tette ezt a férjem, hogy mondott-e neki valamit. Lehet hogy először tagadni fog mindent, de biztosítanám hogy ne kerteljen, tudok mindent.
Csak ügyesen! Majd írd meg hogy sikerült!
Alexandra és szerinted hány barát dőlne be ennek?
Ha hozzád odamenne egy barátod barátnője és ilyet kérdezne te válaszolnál neki nyiltan?Vagy tartozkodnál a válaszadástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!