Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, ti erre mit reagáln...

Feleségek, ti erre mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz: Anyámnál voltam öt napot, így a férjem egyedül maradt otthon. Mondtam neki, menjen el a haverokkal esténként, ne unatkozzon otthon egyedül. Mikor hazaértem a vonattal,eljött elém az állomásra. Útközben hazafelé csörgött a telefonja, Balázs volt az, a barátunk. Hangosan beszél, szóval hallottam mindent. Kérdezte miért lépett le a buliból olyan hamar, hova sietett?-mire a férjem mondta neki, majd elmondom, hosszú, majd,majd,majd elmondom. Balázs megkérdezte:Na mi van csajnál voltál?-mire a férjem ismételte az előzőket, s letette a telefont. Közölte velem, hogy ki volt az,aki kereste, s elmondta lelépett a buliból,mert rossz volt, átment egy másikba,mert közben kapott egy smst, de nem akarta Balázst megbántani ezzel,így azt mondta neki,h csajnál volt... Én meg kiakadtam, h köszi nagyon rendes vagy,ezek után hogy fogadjam Balázst meg a nőjét, ha átjönnek? Lesül majd az arcomról a bőr, hogy most gondolnak egyet,milyen rossz a házasságunk. Hogy lenéznek majd, meg sajnálkoznak,meg majd körbemegy mindenhol a pletyka, h tudjátok milyen szar a házasságuk? Erre a férjem mit mond? Most mit spilázod túl, ez a hazugság még belefér,most mondjam meg neki,h sz>r a buli és azért léptem le? -Igen, mondd meg, elvileg jó barátok vagytok! És tényleg szép,hogy 5 hónapja házasodtunk,s most meg jössz egy ilyennel,h csajozol,mert... -erre mit mondott? -hát kérlek, már 4 éve élünk együtt és 5 hónapja vagyunk házasok,ez így belefér...- na úgy elküldtem a búsba, ahogy van.Erre jött azzal,hogy miért vagyok felháborodva, hiszen biztos,hogy D*gni voltam éjjelente,s nem aludtam... na mondom köszi, akkor ezek után még vélhetem igaznak is,hogy simán megcsalt. Mondtam neki,adja ide a telefonját, ha ott az sms, elhiszem. Soha nem kértem számon,a telefonjához se nyúltam Most megtettem,s láss csodát, semmilyen sms nem volt benne, amiben buliba hívták volna... Nem tudom mi a fenét gondoljak...

2012. okt. 19. 09:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is megcsalt sajnos. Ha le akart volna lépni egy buliból, akkor van ezer más kifogás is: rosszul vagyok, holnap korán kell kelnem, fáj a fejem stb... Ha pedig tényleg nem csalt meg (bár szerintem erre kicsi az esély), akkor is gondok vannak a házasságotokban, mert ezek szerint gyakran gondol rá, ha ez jutott először eszébe indoknak.
2012. okt. 19. 11:04
 12/29 anonim ***** válasza:
97%

Ezt az érdeklődj a heveroknál csak abban az esetben vetném be ha 100%ék hogy elhagyom.

Mert ha kvázi beismered hogy tudsz róla hogy nővel volt és mégis vele maradsz akkora marhának jösz ki mint egy ház.

2012. okt. 19. 11:07
 13/29 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó!

Szerinted az az egyetlen megoldás, hogy elhagyja?

Először lásson tisztán, várja meg mit reagál rá a férje, gondolja át stb. és ráér meghozni a döntést később.

2012. okt. 19. 11:17
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
nem csak sms-t,hanem naplózást kellett volna nézni,onnan nem törlődik ki,csak ha onnan is kitörli a hiváslistát
2012. okt. 19. 11:19
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Alexandra.12es vagyok.

Szerinted azt irtam hogy hagyja el?dehogy..azt irtam hogy csak abban az esetben hazudnám azt a haverok előtt hogy tudok a dologról ha már végleg eldöntöttem hogy elhagyom.

Amint látod a kérdező eléggé néz arra mit gondolnak róla mások.Mégis hogy érezné magát akkor hogyha kiderülne hogy tudja hogy a férje nőzik és mégis vele marad,szerinted minek néznék ezek után.Ezért irtam hogy nálam ez a haveroktól érdeklődni a legeslegutolsó dolog ami szóba jöhetne és már csak akkor ha nincs visszaút.

2012. okt. 19. 11:27
 16/29 anonim ***** válasza:
73%

Jajj sajnálom, rossz lehet most neked!

Szerintem is inkább neked hazudott és nem a barátjának. Én vagyok annyira aljas, ha valaki ilyen velem, hogy megtenném azt, mikor átjön ez a barátja és a barátnője, mondanám, hogy szép kis ember ez, neked azt hazudja, hogy rossz volt a buli, neki meg, hogy csajjal volt.

Ezzel szerintem úgyis kirobbantod a dolgot, ráadásul rájön a hazugsággal mit ért el.. mérges is lesz rád, hátha hozzád vágja a történteket!

2012. okt. 19. 11:29
 17/29 anonim ***** válasza:
Később el lehet nekik mondani, hogy csak gyanította a dolgot és így akarta kihúzni a barátokból és meg is van oldva a dolog.
2012. okt. 19. 11:58
 18/29 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Köztudott hogy a pasik a feleségüket hagynák ott előbb, mintsem a barátjukat.. Ez a ti esetetekben is igaz. A barátjának nem hazudna. Mellesleg oltári hülyének kell lenni ahhoz, hogy 5 hónap házasság után ilyet bevágjon... Biztos hogy nem hazudott. Csajnál volt.

Hogy mit tennék? Azt írod ez a Balázs, közös barát. Nála kezdeném a kutakodást. Méghozzá úgy, hogy eljátszanám neki hogy tudok a megcsalásról. Egy telefonbeszélgetés alkalmával rákérdeznék hogy nem-e tudja miért tette ezt a férjem, hogy mondott-e neki valamit. Lehet hogy először tagadni fog mindent, de biztosítanám hogy ne kerteljen, tudok mindent.

Csak ügyesen! Majd írd meg hogy sikerült!

2012. okt. 19. 12:02
 19/29 anonim ***** válasza:

Alexandra és szerinted hány barát dőlne be ennek?

Ha hozzád odamenne egy barátod barátnője és ilyet kérdezne te válaszolnál neki nyiltan?Vagy tartozkodnál a válaszadástól?

2012. okt. 19. 12:02
 20/29 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném hogy a férj és a haver már tuti kitalált valami jó kis storit,ugyhogy én haverok szavára nem adnék.
2012. okt. 19. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!