Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaltátok már meg a férjeteket...

Csaltátok már meg a férjeteket? Miért? És mit éreztetek utána?

Figyelt kérdés

2012. nov. 6. 17:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
8%
Csak az asszonyt!
2012. nov. 6. 17:34
 2/34 anonim ***** válasza:
14%
Igen, az itt jelenlévő hölgyek már megcsalták a férjüket. Jó esetben orgazmust éreztek, rossz esetben nem. A butábbja bűntudatot is érzett, teljesen feleslegesen, hiszen a férje már sokkal hamarabb megcsalta.
2012. nov. 6. 17:40
 3/34 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó!

Te férfi vagy vagy nő?

Nem a férfiak ellen kérdezem a dolgot, és a "mit éreztek utána" alatt a bűntudatot értettem.

2012. nov. 6. 17:42
 4/34 anonim ***** válasza:
42%

nem férjet, barátot

mit éreztem? egetrengető kéjt :D

2012. nov. 6. 17:43
 5/34 A kérdező kommentje:

Én nem csaltam meg, csak az egyik ismerősöm azt mondta, miközben mesélt a házas életéről, hogy meg kell csaljuk a másikat néha, ahhoz , hogy újra ugyanúgy tudjuk szeretni, mint régen!

Szerintetek ebbe van valami? Igaz lehet? Vagy csak egy sablon szöveg? És "indok" a félrelépésre?

2012. nov. 6. 17:48
 6/34 anonim ***** válasza:
82%
Ohh, nagyon jó helyen kérdezted ezt meg, a legtöbb ittlevő vagy otthagyott ,megcsalt, a világból kiábrándult nőféle akiknek minden férfi undorító és hazug a kis része hozzá meg azok akik csaltak, azokban bűntudat nulla és a nevető 3-ok akik le vannak pontozva mert több mint 10-20 éve boldogan élnek ;)
2012. nov. 6. 17:49
 7/34 anonim ***** válasza:
17%
Előfordult már egy néhányszor. De minden egészséges kapcsolatban előfordul szóval nem kell belőle nagy ügyet csinálni. Az a fontos hogy ne tudjon róla.
2012. nov. 6. 17:50
 8/34 anonim ***** válasza:
78%
Óóóó igen, minden egészséges kapcsolatban előfordul, hogy megalázod, hülyére veszed és átbaszod a partnered, akit ugye SZERETSZ, hát, gratulálok! remélem, élőben nem vagy az ismerősöm, mert hányok az ilyen férgektől! Ha már megcsalod legalább legyen bűntudatod vazze!
2012. nov. 6. 17:52
 9/34 anonim ***** válasza:
67%
Hagyjad, tudod, hogy itt mindenki csak komment huszár. Az ilyenek kiélik, hogy anyuci épp nem ordít velük...
2012. nov. 6. 17:54
 10/34 anonim ***** válasza:
18%

Hol élsz te? A férj nem arra kell hogy szeressed meg hasonló butusságokra hanem hogy eltartson. De mivel ő a munkával nagyon el van folgalva azért nem őt zaklatom ha egy kis gyengédségre vágyom. Neki is jó nekem is jó. És a házasságok 90%-ában ez így működik. Üdv a való világban.

2012. nov. 6. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!