Minek adja tesóm nekem a telefonját, ha utána üzeneteket olvasgat, és parancsolgat a telefon felől?
2 hónapja kaptam tesómtól egy telefont, mert szerettem volna egy okosabb telefont, nem kellett vennünk, mert nekem adta örültem/örülök is neki.
De amit már 2 hónapja csinál az nem állapot.
1)Üzeneteket olvasgat rajt, nem-e jött új, kérdés nélkül elveszi, vagy rám parancsol anyám, hogy 'XY add ide tesód telefonját' De nem értem miért, úgy kéri, hogy tesóm telefonját,mikor már megkaptam.
2) Tesóm parancsol a telefon felől is, hogy 'Kapcsold ki a telefont,ha valaki hív a régi számról' és akkor addig míg engedélyt nem ad,azt várja kikapcsolva legyen, pl: egész nap.De ha én telefonhívást várok, esetleg SMS-t?
3)Nem csak üzeneteket, mindent nézeget rajt, sokszor nála van, nem lehet rajt hagyni semmi olyat, mivel üzenetekhez is belép, pl: Ha barátommal beszélnék, vagy küldene sms.t nem hagyhatnál rajt, mert elolvasná.
Még mindig úgy tekinti mintha sajátja lenne.
Nincs barátom, és amúgy is mindenki a régi telefonomon ér el, mivel ha az is jó nem fogok bonyolódni, de nem állapot ez így, hogy folyton bekell számolnom a telefonról.
15L
Utolsóelőtti: Igen a másik telefonomon is ez be van állítva, azóta mióta barátnőm egyszeriben kérdés nélkül törölgetett le róla dolgokat: O. Így azóta le van jelszavazva, de ebbe lehet másik sim kártya kéne.
Utolsó: Szimplán barom vagy, nincs ebbe a kérdésbe semmi felháborító, vagy hülyeség, szerintem. Téged is zavarna. : ) De elég sz*r életed lehet, vagy nagyon unatkozhatsz:)
Jujj drágám, neked nincs eszed, meg még bunkó barom is vagy: 'és amúgy is mindenki a régi telefonomon ér el, mivel ha az is jó nem fogok bonyolódni'
arról van szó, hogy használom a másikat is, és nem azért zavar mert használom, hanem azért mert NINCS MÓDOM hasznákni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!