Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaltátok már meg a férjeteket...

Csaltátok már meg a férjeteket? Miért? És mit éreztetek utána?

Figyelt kérdés

2012. nov. 6. 17:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
61%
#18 "Értékrendet, erkölcsöt senkinek nem vertek a kis buksijába??????" - dehogynem, a legordasabb kispolgári fajtából, el is érték vele a homlokegyenest ellenkezőjét. Egyébként nem tudok róla, hogy a világon egyféle értékrend és erkölcs létezne, spec hozzám a "keresztény, konzervatív polgári"-nak titulált fajta nem áll közel. Egyébként meg én csak "meg" a páromat és fordítva is, csalás nem volt benne, hisz elmondtuk a másiknak, na ilyenkor mi van? Kinek és milyen alapon van joga bármiféle erkölcsi lángpallost rázni, ha két ember maga határozza meg a kapcsolatuk szabályait, azt, hogy mi fér bele és mi nem? Hogy jön ahhoz bármiféle csoport, hogy kikiáltsa a saját elveit "AZ erkölcs"-nek, és elkezdje számon kérni másokon???
2012. nov. 6. 19:02
 22/34 anonim ***** válasza:
94%
Nem csaltam meg és biztos vagyok benne, hogy ő sem engem. Ha bármikor ilyesmi felmerült volna bennem, már nem lenne a férjem, vagy össze sem házasodtunk volna. Szerencsére mindent megkapok, amire szükségem van egy kapcsolatban: szerelmet, gyengédséget, törődést, barátságot, megértést, biztonságot. Nem éreztem még, hogy bármit is a házasságomon kívül kellene keresnem.
2012. nov. 6. 19:05
 23/34 anonim ***** válasza:
47%
Utolsónak is ! Ne bízz senkiben! Az élet elég hosszú ahhoz, hogy mást is kipróbáljunk, mert a nokedli sem kell mindig!
2012. nov. 7. 10:10
 24/34 anonim ***** válasza:

tegnap 19:02

értelmezni kéne a szavakat ha már az anyanyelved. Ha 2 ember megegyezik, hogy máshol keresik a lyukat meg a botot az nem megcsalás.

2012. nov. 7. 10:23
 25/34 anonim ***** válasza:

Kedves előző, ha idézhetlek, "értelmezni kéne a szavakat ha már az anyanyelved." - mondjuk a válaszomban a 3. sor közepétől a 4. sor közepéig mindenképp. Mint ha ugyanezt írtam volna...

Egyébként meg nem, semmiféle "máshol keresik"-be nem egyeztünk meg, abban egyeztünk meg, hogy egyikünknél sem szakító ok, ha a másiknak hébe-korba van egy alkalmi afférja.

2012. nov. 7. 11:31
 26/34 anonim ***** válasza:
Ez ugyanaz ;)
2012. nov. 7. 11:33
 27/34 anonim ***** válasza:
Dehogy ugyanaz, egy dolog az érdekházasság/kapcsolat ahol a felek máshol keresik a személyes boldogságot és egy döntően más dolog egy valódi szerelmi kapcsolat két olyan fél között, akik közül egyik se a keresztény-konzervatívnak nevezett felfogás és elvárás-halmaz híve....
2012. nov. 7. 11:40
 28/34 anonim ***** válasza:
És egyik sem megcsalás, ennyi.
2012. nov. 7. 12:07
 29/34 anonim ***** válasza:
# 21/28 Csak a saját véleményemet írtam le, szerintem a megcsalás undorító, ennek semmi köze ahhoz h kinek mi a vallása, én pl meg sem vagyok keresztelve. Nyilván amit te írtál, h mindketten voltatok mással, de elmondtátok egymásnak az nem "megcsalás" a szó szoros értelmében, de szerintem így tök felesleges együtt lenni, vagy lehet hogy nem lenne senki akit egy ilyen ember tiszta szívből tudna szeretni, tisztelni, akkor végül is igazad van, tök mindegy kivel van...
2012. nov. 7. 13:07
 30/34 A kérdező kommentje:

Érdekes dolgok alakultak ki.

Én örülök, hogy mindenféle nézőpont előkerült. Nincs ezzel semmi baj.

Van, aki nem tudná elképzelni az életét így, van, aki nem tudná úgy.

Én jelenleg azon gondolkodom, minek van értelme?!

Valljuk be, olyan ritka , amit itt írtak válaszolók, hogy boldog életet élnek x év múlva és soha nem csalták meg egymást.

A szó legeslegjobb értelmében irigy vagyok!

Sokszor a legjobbnak tűnő kapcsolatok színjátékok és az is előfordul, hogy a legrosszabbnak tűnő kapcsolatban élők a legboldogabbak egymás mellett!

Olyan nehéz ez, mert ahány ember és kapcsolat, annyi különböző meglátás és élet.

2012. nov. 7. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!