Csaltátok már meg a férjeteket? Miért? És mit éreztetek utána?
tegnap 19:02
értelmezni kéne a szavakat ha már az anyanyelved. Ha 2 ember megegyezik, hogy máshol keresik a lyukat meg a botot az nem megcsalás.
Kedves előző, ha idézhetlek, "értelmezni kéne a szavakat ha már az anyanyelved." - mondjuk a válaszomban a 3. sor közepétől a 4. sor közepéig mindenképp. Mint ha ugyanezt írtam volna...
Egyébként meg nem, semmiféle "máshol keresik"-be nem egyeztünk meg, abban egyeztünk meg, hogy egyikünknél sem szakító ok, ha a másiknak hébe-korba van egy alkalmi afférja.
Érdekes dolgok alakultak ki.
Én örülök, hogy mindenféle nézőpont előkerült. Nincs ezzel semmi baj.
Van, aki nem tudná elképzelni az életét így, van, aki nem tudná úgy.
Én jelenleg azon gondolkodom, minek van értelme?!
Valljuk be, olyan ritka , amit itt írtak válaszolók, hogy boldog életet élnek x év múlva és soha nem csalták meg egymást.
A szó legeslegjobb értelmében irigy vagyok!
Sokszor a legjobbnak tűnő kapcsolatok színjátékok és az is előfordul, hogy a legrosszabbnak tűnő kapcsolatban élők a legboldogabbak egymás mellett!
Olyan nehéz ez, mert ahány ember és kapcsolat, annyi különböző meglátás és élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!