Hát én hirtelen felindulásból nekimennék az tuti. Aztán csalódott lennék, mérges, szomorú, kiábrándult.
Azt mondanám fejezzük be, de közben meg belül iszonyat szenvednék, hogy elveszítettem...
2012. nov. 1. 21:21
2/31 anonim válasza:
Hogy viszonyulnék? Sehogy nem akarnék viszonyulni hozzá, azonnal otthagynám, ilyen undorító emberrel nem szeretnék egy helyen sem tartózkodni.
3/31 anonim válasza:
Felőlem megcsalhat, csak akkor a saját vérében fullad meg.^.^
4/31 anonim válasza:
Hát annyira nem vagyok egoista, hogy ezt a saját személyem elleni támadásként értékeljem.
Szerintem túllépnék ezen.
(de nálunk kicsit más a helyzet, család, sok év sokat nyom a latban)
2012. nov. 1. 21:23
5/31 anonim válasza:
Úgy megrendülne a bizalmam benne, hogy már nem tudnék úgy hozzáállni mint azelőtt, szóval elválnának újtaink valószínűleg. Mondjuk mielőtt belévágnám a kisbaltát, némelyik előttem szólóval ellentétben elgondolkoznék azon is, hogy mit tettem/tettünk, ami idáig vezetett.
2012. nov. 1. 21:24
6/31 anonim válasza:
Úgy viszonyulnék hozzá, mint egy exhez. Mert ha megcsalna, utána már nem lenne a párom.
2012. nov. 1. 21:25
7/31 anonim válasza:
Ha megcsalna már nem lenne a párom.
2012. nov. 1. 21:26
8/31 anonim válasza:
Attól függ miért csalt meg.
Ezt is mérlegelni kell. Ha például szexuálisan rendszeresen elutasítanám, kiállhatatlan lennék a mindennapokban, akkor ahogy látom másokkal ellentétben képes lennék elfogadni, hogy bizony, ezért én is felelős vagyok és viselem a következményét. Persze dühös lennék, de inkább megoldanám a problémát, még mielőtt tényleg szétmegyünk, megjegyzem ez esetben miattam.
2012. nov. 1. 21:30
9/31 anonim válasza:
A körülményektől függ, de egy szimpla megcsalást önmagában nem tekintenék szakításra oknak.
2012. nov. 1. 21:33
10/31 anonim válasza:
Nem viszonyulnék hozzá sehogy, azonnal szakítanék!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!