Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megcsalna a párotok hogy...

Ha megcsalna a párotok hogy viszonyulnátok utána hozza?

Figyelt kérdés
En annyira dühös vagyok, hogy rá se tudok nézni és mar értelmet sem latom hogy folytassam vele úgyse tudnék benne többet megbízni...
2012. nov. 1. 21:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
Elváltam.
2012. nov. 1. 21:46
 12/31 anonim ***** válasza:
84%
azonnal szakítanék. jobbat érdemlek annál, hogy megcsaljanak.
2012. nov. 1. 21:54
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

6 éve vagyunk együtt, pont a válása után ismerkedtünk meg.

A történetben fontos momentum, hogy az exneje évekig provokált, támadott, tehát kivívta az ellenszenvemet. Néhány év alatt úgy tudtam leépíteni, hogy egyáltalán nem reagáltam semmire, aztán megunta. Én meg bevezettem azt a szabályt, hogy nem akarok semmilyen kontaktusba kerülni az exfeleséggel, esélye se legyen provokálni.

Mostanában beszélgettünk a gyerekvállalásról és mondta, hogy szeretne valamit bevallani, mielőtt élesítjük.

Elmondta, hogy még a kapcsolat kezdetén (2-3 hete lehettünk együtt), lefeküdt az exfeleségével.

Korábban már volt egy megállapodásunk, hogy ha akar, akár ő, akár én, szabad a gazda, kivéve: gumi használata kötelező, nincs sunnyogás, exfeleség és a közös női barátok tabuk. Ez a megállapodás olyan jól sikerült, hogy egyikünk sem élt vele, hiába lehetett volna :)

Mondta, hogy a helyzetre és a személyre való tekintettel eddig nem merte elmondani. Nem is magán a tényen akadtam ki (baromi régen volt, mi is épphogy a kapcsolat kezdetén voltunk, vegyük úgy, hogy elévült), hanem azon, hogy évekig eltitkolt előlem valamit, pedig tényleg tág tűréshatárral mozgok, kevés olyan dolog van, amit ne lehetne megbeszélni velem.

Tehát nem a megcsalás, hanem a hosszú ideig eltitkolás miatt voltam mérges. Mondtam, hogy inkább nem reagálnék, mert olyat mondok, hogy magam is megbánom. Tekintse úgy, hogy vezekel, úgyhogy egy hónapig teljes mértékben kivontam magam a házimunka alól, mindent ő csinált.

Megeskettem, hogy ha bármi is történik a jövőben, inkább mondja el frissiben, mert ha még egyszer előfordul, hogy elhallgatáson kapom, akkor a bizalmam visszafordíthatatlanul meg fog törni és ott vége az egésznek. Ha ez három gyerek után lesz, akkor is.

Szóval nálunk ezzel rendeződött a dolog. Azt fenntartom, hogy ha elhallgatáson kapom, akkor másodszorra nincs pardon, azonnal csomagolhat. Hiszti nem lesz, a válás is békében, korrektül fog lezajlani, de ott és akkor vége a dalnak.

2012. nov. 1. 22:16
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
Előfordult, azonnal szakítottam.
2012. nov. 1. 22:22
 15/31 anonim ***** válasza:
78%
Előfordult, naiv voltam, azt hittem, meg lehet bocsátani, vele maradtam, de fokozatosan megutáltam és megundorodtam tőle. Tanulva a múltból azonnali szakítóok lenne.
2012. nov. 1. 22:43
 16/31 anonim ***** válasza:

Összetörne a dolog. Ha látnám, hogy megbánta és egyszeri eset lenne (tehát nem szeretőt tartana) akkor nagyon nagyon nehezen rengeteg vita után talán együtt maradnánk.

24N

2012. nov. 2. 08:31
 17/31 anonim ***** válasza:
88%

Mivel egyszer már beleestem abba a hibába, hogy jaj, oldjuk meg, mentsük meg a kapcsolatot, mit változzunk, ezért ma már tudom, hogy azonnali szakítás jár a megcsalásért!

Nehogy már én rokkanjak bele egy idióta férfi tettébe, mert nem bírta a gatyájában tartani a farkát...

2012. nov. 2. 09:05
 18/31 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó, miért rokkannál bele abba, mert a másiknak volt egy jó éjszakája? Az egy megtörtént dolog, szerintem simán túl lehet lépni rajta.
2012. nov. 2. 09:26
 19/31 anonim ***** válasza:
80%
Elválnék. Sehogy nem viszonyulnék irányába...max negatívan.
2012. nov. 2. 10:41
 20/31 anonim ***** válasza:

Számomra azért fontos, hogy mikor történik ez. Nyilván hatalmas törés a másik fél hűtlensége bármikor, de azért egy egyszeri esetért, mondjuk egy 20 éves amúgy jól működő házasságból nem biztos hogy azonnal kilépnék, míg mondjuk a jelenlegi alig 1 éves kapcsolatomból valószínűleg gondolkozás nélkül.

Én nem vagyok egy lobbanékony ember és nem vágnék kisbaltát a fejébe (de csak mert szeretnék nem a sitten megöregedni), valószínűleg első pillanatban szólni sem tudnék a sokktól, ha most kiderülne ilyesmi.

Aztán hol nyugodtan, higgadtan, hol hisztizve, bőgve, csapkodva mondanám el a véleményemet. Megvárnám, amíg a fájdalom és a megalázottság érzése kicsit odébbáll és átveszi a helyét a józan gondolkozás. Ezután dönteném el, hogy hogyan tovább.

Nem a megbocsátással van a probléma, mert sokmindent letudok nyelni, viszont a bizalom olyan mértékben eltűnne a kapcsolatunkból, hogy magamat tenném tönkre azzal, ha vele maradnék. Én nem akarok gyanakodásban, nyomozásban élni és körmöt rágva ücsörögni, ha a párom késik egy órát melóból hazafelé jövet... Ismerem magamat annyira, hogy tudjam, hogy valószínűleg belebetegednék a helyzetbe és teljesen kifordulnék önmagamból, ami előbb utóbb úgyis a kapcsolatunk végét jelentené, erre pedig senkinek nincs szüksége.

Egyébként csaltak már meg, így a hozzászólásom javarészt a tapasztalatomat tükrözi.

2012. nov. 2. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!