Ha megcsalna a párotok hogy viszonyulnátok utána hozza?
szimpla megcsalás? nem túl nagy jelentőségű dolog?
szerintem azért az eléggé súlyos dolog, ha a pasid megb*sz egy másik nőt, csak úgy szórakozásból. :D még ha egyszeri alkalom is. ha ezt teszi, nem szeret, nem tisztel. akkor miért is kéne együtt lenni?
persze ez az én véleményem, mindenki úgy bocsájt meg a pasijának ahogy akar :) bár szerintem nagyon megalázó ezt eltűrni.
oké, ez a te véleményed :)
én amikor együtt voltam valakivel és megcsaltam (csak csók volt, de szerintem már az is bőven megcsalás...) az azért volt, mert a barátomat akkor nem szerettem, alig voltunk együtt 1-2 hete és inkább csak pótlék volt. (persze ez sem szép dolog, tudom, de régen volt :) )
ha szeretek valakit el se tudom képzelni, hogy mással legyek... persze lehet én vagyok a naiv, régimódi, stb... :)
Nézd, #24, addig semmi gond nincs, amíg mindenki olyan párt talál magának, aki hasonló módon gondolkodik ezekről a dolgokról, mint ő maga. A baj azzal szokott lenni, ha a pár tagjai különböző elveket vallanak.
Na ezért nettó baromság az, hogy itt valakik felpontozgatják a szakításpártiakat és le a kapcsolat folytatásának pártján levőket. Mert hogy az, hogy melyik válasz hasznos, az ebben a témában kifejezetten attól függ, hogy aki olvassa azt a választ, annak milyen a gondolkodása a témáról.
persze, csak itt nem normálisan pontoznak az emberek. :D
amúgy szerencsére a barátom is így gondolkodik, mint én. :)
mondjuk kapcsolat elején ezeket illik megbeszélni, és az egyiknek alkalmazkodni. az meg már ember függő, hogy ki mihez alkalmazkodik :D
na, akkor örülök, hogy nektek így működik! :)
ha mindkettőtök belemegy az ilyenekbe, nincs semmi kivetnivaló az egészben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!