Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megcsalna a párotok hogy...

Ha megcsalna a párotok hogy viszonyulnátok utána hozza?

Figyelt kérdés
En annyira dühös vagyok, hogy rá se tudok nézni és mar értelmet sem latom hogy folytassam vele úgyse tudnék benne többet megbízni...
2012. nov. 1. 21:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%
Azért csendben érdekelne, hogy a #9 és a #18-as válaszomat leértékelőknek miért fáj annyira, hogy én nem tekintek szakító oknak egy szimpla megcsalást? Rosszabb lesz nekik, vagy bárki másnak, ha én egy ilyen szerintem nem túl nagy jelentőségű dologért nem hagynám ott a páromat?
2012. nov. 2. 15:49
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

szimpla megcsalás? nem túl nagy jelentőségű dolog?

szerintem azért az eléggé súlyos dolog, ha a pasid megb*sz egy másik nőt, csak úgy szórakozásból. :D még ha egyszeri alkalom is. ha ezt teszi, nem szeret, nem tisztel. akkor miért is kéne együtt lenni?

persze ez az én véleményem, mindenki úgy bocsájt meg a pasijának ahogy akar :) bár szerintem nagyon megalázó ezt eltűrni.

2012. nov. 2. 16:07
 23/31 anonim ***** válasza:
44%
Kedves előző, én a pasi vagyok, de ez jelen esetben tök mindegy, mert voltam már életemben a "megcsaló" fél is, meg a "megcsalt" fél is. És sosem volt arról szó, hogy a páromat ne szeretném, vagy ne tisztelném, ahogy valószínüleg a fordított helyzetben sem erről szólt a dolog... egyszerűen azt gondolom, hogy más fontos, adott esetben fontosabb dolgok is vannak az életben és a kapcsolatban a szexnél...
2012. nov. 2. 16:22
 24/31 anonim ***** válasza:

oké, ez a te véleményed :)

én amikor együtt voltam valakivel és megcsaltam (csak csók volt, de szerintem már az is bőven megcsalás...) az azért volt, mert a barátomat akkor nem szerettem, alig voltunk együtt 1-2 hete és inkább csak pótlék volt. (persze ez sem szép dolog, tudom, de régen volt :) )

ha szeretek valakit el se tudom képzelni, hogy mással legyek... persze lehet én vagyok a naiv, régimódi, stb... :)

2012. nov. 2. 17:31
 25/31 anonim ***** válasza:
Lapát! nincs kivétel, nincsenek nagy boci szemek, nem érdekel mennyi ideje voltunk együtt.
2012. nov. 2. 20:54
 26/31 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, #24, addig semmi gond nincs, amíg mindenki olyan párt talál magának, aki hasonló módon gondolkodik ezekről a dolgokról, mint ő maga. A baj azzal szokott lenni, ha a pár tagjai különböző elveket vallanak.

Na ezért nettó baromság az, hogy itt valakik felpontozgatják a szakításpártiakat és le a kapcsolat folytatásának pártján levőket. Mert hogy az, hogy melyik válasz hasznos, az ebben a témában kifejezetten attól függ, hogy aki olvassa azt a választ, annak milyen a gondolkodása a témáról.

2012. nov. 2. 21:12
 27/31 anonim ***** válasza:

persze, csak itt nem normálisan pontoznak az emberek. :D

amúgy szerencsére a barátom is így gondolkodik, mint én. :)

mondjuk kapcsolat elején ezeket illik megbeszélni, és az egyiknek alkalmazkodni. az meg már ember függő, hogy ki mihez alkalmazkodik :D

2012. nov. 2. 21:24
 28/31 anonim ***** válasza:
Látod, akkor ebben tökéletesen egyetértünk, mi is megbeszéltük a kapcsolat elején ezt a témát is a mostani párommal - vagyis 15 éve:)
2012. nov. 2. 21:28
 29/31 anonim ***** válasza:

na, akkor örülök, hogy nektek így működik! :)

ha mindkettőtök belemegy az ilyenekbe, nincs semmi kivetnivaló az egészben. :D

2012. nov. 2. 21:38
 30/31 anonim ***** válasza:
Én már ezer éve megmondtam, hogy ez a pontozósdi baromság. Az itt lévő emberek 99%-a nem aszerint pontoz, hogy az a válasz valóban hasznos volt-e, hanem "egyetértek", "nem értek egyet" gombokként kezeli a kezeket. :)
2012. nov. 2. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!