Lehetséges úgy törölni egy üzenetet Facebookon, hogy utána soha senki ne férhessen hozzá, nem hozza vissza?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy ha törlöm az üzeneteket, és mondjuk a pasim egy profi haccker vagy számítógépekhez nagyon ért, akkor ő valahogy visszatudja hozni az én törölt üzeneteimet, vagy ez már soha nem lehetséges. Van valami akaármi, ami tárolja a facebook üzeneteimet törlés után?2012. okt. 28. 23:30
1/3 anonim válasza:
Hát soha nem tudsz valamit letörölni amit egyszer kiteszel. Ha pl. napi rendszerességgel menti az oldalt akkor amit archivál az megmarad neki. De pl. a google is tud hasonlót. De a legegyszerűbb ha meggondolod mit írsz ha már feltétlenül késztetést érzel.
2/3 anonim válasza:
"Van valami akaármi, ami tárolja a facebook üzeneteimet törlés után?"
igen a facebook adatbázisa minden egyes leütött billentyűdet eltárolja ha törölted hanem.
"mondjuk a pasim egy profi haccker vagy számítógépekhez nagyon ért, akkor ő valahogy visszatudja hozni az én törölt üzeneteimet,"
nem lehet hozzáférni, ha hozzátudna a profi hekker palid akkor már kaliforniába ülne heti 100ezer dolláros fizetéssel a facebooknál. de mivel épp itt b@szod át gondolom nem így van.
harmadik félnek nem adják ki az adatokat, hacsaknem valamilyen hatóság kéri.
úgyhogy hozzáférhetetlen;)
3/3 anonim válasza:
A facebook -ot az Anonymus se tudja meg hekkelni. És ennek a kérdésnek semmi köze sincs a programozáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!