Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeret jobban, aki megbocsát egy megcsalás után, mert nem tudja elengedni a párját, vagy aki nem viseli el és inkább szakít?
De. Szereteté is, mert ha igazán szereti a másikat akkor nem tudja eldönteni az első pillanatban, hogy ennyi volt. Őrlődik sokáig, nagyon sokáig. Az jobban szenved aki egyből kidobja a másikat, mint aki sokáig gondolkozik rajta.
És nem alaptörvény, hogy aki 1-szer csalt az fog is.
Néha akkor jönnek rá mit veszíthetnek és bizony nagy változások tudnak bekövetkezni.
Ezt férfija válogatja.
Alapkérdés, hogy magamat szeretm, vagy a páromat.
Ha magamat, akkor rohadt rosszul esik, hogy megcsalt, kirúgom. Viszont számolok azzal, hogy ez a követlező kapcsolatomban is megtörténhet, mert azért a megcsalás a pár mindkét tagján múlik, tehát én is benne voltam.
Ha őt szeretem, akkor is rohadt rosszul esik, de szeretem. A hibáit is.
ma 19:34
Azért írtam férfiakat, mert a nők általában nem bánnak meg semmit mivel szegényeknek mindig van okuk a megcsalásra, ugyanis olyankor egy" gonosz szemét" van mellettük aki biztos nem ad meg nekik midnent...érted. A férfiak legalább néha felfogják mit buknak/buktak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!