Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akit megcsalt...

Van itt olyan, akit megcsalt a parja es megbocsajtott?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Ez az en kerdesem. Azota eltelt egy het, es meg mindig nem hagyott nyugodni a dolog. A tegnap irtam egy hosszu smst, amiben elmondtam, hogy nincs bennem harag, elfogadom, ha nem szeretne, hogy talalkozzunk tobbet, futni nem fogok utana, de annyi nekem jar, hogy tudjam, miert, mitol valtozott meg egyik naprol a masikra. A valasza az volt, amire valahol szamitottam: a baratai bulit csinaltak neki, mert hazaerkezett, sokat ivott, osszebonyolodott valami csajjal, es a tobbit mar en is tudhatom. Egyszeri dolog volt reszerol, de hulyen erzi magat. Oke, erre azt irtam, hogy koszonom, hogy oszinte volt, ertekelem, es annyit szeretnek meg tudni, hogy elmondja- e valamikor, ha nem kerdezek ra. Azt mondta, hogy igen, csak varta, hogy "lecsendesedjenek a vizek". Hibazott es vallalja a felelosseget.

Ezek utan enm tudom, mi lesz, ennyibol nem is tunik nagyon ugy, hogy huu de banja a dolgot, egy biztos, hogy nincs pofaja a szemembe nezni egy ideig. Azon tunodom, ha netan bocsanatot is kerne, mehetne- e minden a regiben? Mar enm tudok semmit...

2012. nov. 3. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Engem is megcsaltak, bár csak smárolás volt. Megpróbáltam megbocsátani, de a mai napig nem ment. Ha szeret nem csal meg. Dobd ki!
2012. nov. 3. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer voltam ilyen hülye,hogy megbocsátottam! Volt egy srác,aki megcsalt és megbocsátottam aztán persze másodszor is megtette és akkor szerencsére már volt annyi eszem,hogy nem volt bocsánat! A srác azóta is ilyen szöveggel jön,hogy "csak te kellesz, nem csinálok többet ilyet,téged szeretlek,nem kell más" de persze szerencsére már nem hiszek a mesékben!Hozzá teszem én is szerelmes voltam,de nem szeretnék hülye sem lenni,akivel azt csinálhat amit csak akar! Ezzel azt akartam csak mondani,hogy ha egyszer megbocsátasz valószínű többször is meg kellesz,mert ha egyszer megtette máskor is meg fogja és az alkoholra ilyesmit nem szabad fogni!
2012. nov. 3. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is megcsalt anno barátom. 1 hétig együtt voltak majd ő vissza jött hozzám. Megbocsájtottam neki 2 hét után. De onnantól már semmi sem volt a régi és nem is tartott sokáig a kapcsolatunk. Dobd ki...ha 1x megcsalt többször is megfog.
2012. nov. 3. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, ez a kapcsolat még el sem kezdődött, mégis mit várnál egy ilyen alaktól? Ne írogass neki, ne keresd. Nem mindegy mit hablatyolna? Ha jelentettél volna neki valamit, te is tudod, azonnal keresett volna. Azért szerelmes csak nem vagy belé? Keress egy normális pasit!
2012. nov. 3. 19:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Negyedik, nem vayok szerelmes, ennyi ido utan nem is lehetek, csak ez az en hatalmas hibam, hogy ALAPBOL megbizok mindenkiben, egy utolso idegenben is- nem csak parkapcsolatok teren. Nyilvan ezert esik ilyen sz.rul, hogy engem megis arkurnak... Nem, mostmar tenyleg nem akarok semmit, ugyanis az iment felkukkantottam a facebookra es meglattam, miket kommentel egy lanynak. Pont az a szoveg, ami nalam ment... :O
2012. nov. 3. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is megcsalt az első nagy szerelmem. Persze, hogy megbocsájtottam neki. Igenám, csak ettől még jobban felbátorodott, és megtette újra és újra...
2012. nov. 3. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megtettem anno... soha többet nem bocsájtok meg megcsalást, utána úgysem lesz olyan, mint régen, állandóan félsz, ott lesz a tüske...

Ha gondolod tégy egy próbát, sose lehet tudni alapon, de ah nem megy, ne erőltesd, mert ebbe bele lehet őrülni.

2012. nov. 3. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!