Van itt olyan, akit megcsalt a parja es megbocsajtott?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ez az en kerdesem. Azota eltelt egy het, es meg mindig nem hagyott nyugodni a dolog. A tegnap irtam egy hosszu smst, amiben elmondtam, hogy nincs bennem harag, elfogadom, ha nem szeretne, hogy talalkozzunk tobbet, futni nem fogok utana, de annyi nekem jar, hogy tudjam, miert, mitol valtozott meg egyik naprol a masikra. A valasza az volt, amire valahol szamitottam: a baratai bulit csinaltak neki, mert hazaerkezett, sokat ivott, osszebonyolodott valami csajjal, es a tobbit mar en is tudhatom. Egyszeri dolog volt reszerol, de hulyen erzi magat. Oke, erre azt irtam, hogy koszonom, hogy oszinte volt, ertekelem, es annyit szeretnek meg tudni, hogy elmondja- e valamikor, ha nem kerdezek ra. Azt mondta, hogy igen, csak varta, hogy "lecsendesedjenek a vizek". Hibazott es vallalja a felelosseget.
Ezek utan enm tudom, mi lesz, ennyibol nem is tunik nagyon ugy, hogy huu de banja a dolgot, egy biztos, hogy nincs pofaja a szemembe nezni egy ideig. Azon tunodom, ha netan bocsanatot is kerne, mehetne- e minden a regiben? Mar enm tudok semmit...
Igen, megtettem anno... soha többet nem bocsájtok meg megcsalást, utána úgysem lesz olyan, mint régen, állandóan félsz, ott lesz a tüske...
Ha gondolod tégy egy próbát, sose lehet tudni alapon, de ah nem megy, ne erőltesd, mert ebbe bele lehet őrülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!