Megcsalt nők akik megbocsátottak a párjuknak/férjüknek! Hogy tudtok ezek után bízni bennük?
A minap elgondolkodtam mi lenne ha a párom megcsalna. Sokan megbocsájtanák, valószínűleg én is, de soha többet nem tudnék bízni benne, és főleg nem lefeküdni vele. Undorodnék még a gondolattól is.
Nektek ez nem okoz problémát? Megcsókolni, tudván hogy előtte nem sokkal más nővel szerelmeskedett?
Igen, eddig én is úgy gondoltam hogy szeretem, gyerekünk van, biztos megbocsátanék. De nem. Még ha én szeretnék is, a testem nem lenne képes hozzá érni. Szó szerint undorodnék tőle és szánnám.
Érdekelne hogy akik (sajnos) így jártak, ezen hogy tudják túltenni magukat?
Nehéz ügy. Volt régebben egy párom, aki megcsalt. Illetve, hát ez így gyenge kifejezés, mert mellettem volt még valakije!
Mikor kiderült, azt hittem vége a világnak. Annyira szerelmes voltam, hogy még egy darabig megpróbáltam, hátha. Nagyon bizonyítani akart!
Nem sikerült, ha nem voltam vele, az volt rossz, ha vele, akkor meg az a gondolataim miatt!
Ugyan megbántani, állítása szerint. Nem sokkal rá, megkérte a kezem! Természetesen lezártam a dolgot.
Azt gondolom, ha csak egyszer félrelépett volna egy éjszaka erejéig, megpróbáltam volna vele. De a huzamosabb idő miatt, ahol véleményem szerint az érzelmek is kialakulhattak, nem! Utólag az is nevetséges a részemről, hogy még egy darabig húztam a végleges pontot a kapcsolatunk végén, de a szívnek nehéz parancsolni!
Tulajdonképpen a kérdésed sok dologtól függ!
Az ember nem tudja igazán mit tenne, vagy lehet, hogy rosszul sejti, mindaddig míg nem kerül a szituációba!
Kívánom neked, hogy soha ne tudd meg! :)
Nekem nem ment kulonosebben nehezen.
Nem is undorodtam tole.
Sot, annyira bennem volt a birtoklasi, vagy inkabb megszerzesi vagy, mint meg soha...
Erdekes.
Gondolom az is szamit, hogy kinel milyen elozmenyei voltak a megcsalasnak.
Nalunk peldaul az en kezem erosen benne volt, igen hosszu ideig nem sok jot kapott tolem/belolem a ferjem, nem mondanam, hogy akkor tarsa voltam. En tudtam, hogy hibaztam, hogy nem igy kellett volna, igazabol mar elotte vartam, hogy mikor unja meg es lep olajra. Nem tette, de nyilvan szuksege volt tarsra. Hat ennyi.
Nagy esellyel en sem lettem volna sokkal jobb, ha a helyeben lettem volna.
Szoval a lenyeg: nalunk a megcsalas nem a semmibol jott es ok nelkul (de a legtobb esetben szetintem mashol sem), hanem sok evnyi abszolut jo hazassag utan en magam astam egy kodtoz es megtoltottem kakival. Nyilvan a ferjem szinten hibas, mert egy even at nem csak celozgatnia kellett volna arra, hogy fulladozik benne (mert ezt megtette, csak figyelmen kivul hagytam), hanem hatArozottan fel kellett volna vilagositania, hogy terjek eszhez, vagy baj lesz. Nem tette, lapitott, vegul betelt nala a pohar, de lepni nem akart, mert tisztaban volt vele, hogy akkor nem csak tolem lep, hanem a gyerekek is csonka csaladban nonek fel.
Ezutan lepett felre. Egyebkent o mondta el, amennyit figyeltem ra akkor szerintem eszre sem vettem volna magamtol.
Hidegzuhanykent ert, ez teny. De nem artott, inkabb megvilagosodtunk mindketten.
Konkretan bennunket ez rantott ki a kakibol. Akkor annyira kozel volt hozzank a valas szele, hogy hatarozottan tudtuk, hogy egymassal akarjuk tovabb folytatni.
Sokat dolgoztunk ezen, de egy eletre megtanultuk, hogy mi az, amire figyelni kell.
Bizalom?
Reszemrol maximalis. Azota sem volt semmi olyan, ami miatt picit is gyanakodnom kellene. Hozzateszem, hogy azota en sem adtam semmilyen okot arra, hogy ne erezze jol magat a hazassagunkban.
Biztos vagyok benne, hogy egeszen addig nincs okom aggodalomra, amig szinten tudjuk tartani a kapcsolatunkat, sot, abban is biztos vagyok, hogy legkozelebb elobb valna, mint megcsalna.
Korabbi, egyetlen hosszabb kapcsolatomban egyebkent en voltam az, aki felrelepett. Mar nem most volt, azota sem kerultem meg a szituacio kornyekere sem, meg gondolati szinten sem es nem is akarok.
Nehogy azt higyjetek, hogy az annyira kellemes szerepkor...
Tukorbe nem tudtam nezni, azota is szegyenlem es soha nem akarom atelni ismet.
Badarsag abbol kiindulni, hogy aki egyszet megtette, az megteszi maskor is. Nem vagyunk egyformak.
En pl ha olyan dolgot teszek, amit megbanok es oszinten sajnalok, azt nem teszem meg megegyszer.
Köszönöm neked is, kedves utolsö a választ, nagyon örülök hogy ilyen részletesen írtad le min mentél keresztül!
Amikor szexuálisan közeledett hozzád a párod nem volt a fejedben az a gondolat amit már f
Bocsánat, véletlenül elküldtem.
Szóval a vége az hogy amit fentebb kifejtettem?
Nem, nem volt semmi gondom, rossz gondolatom. Hogy oszinte legyek meg jobban kivantam, mint elotte.
Nalunk az egesz besmero vallomas es az azt koveto beszelgetesek ujrainditottak a kapcsolatunkat.
Elotte nem stimmelt valami sem nala, sem nala, egyikunk sem erezte jol magat a masikkal, nyilvan benne a buntudat is benne volt, allandoan komor volt, rossz kedvu, ingadozo hangulatu, en meg erdektelen. Ez a szeretkezeseinken is abszolut meglatszott.
Utana meg uj lappal indult minden, nem volt se titok, se buntudat, reszemrol meg elmult az erdektelenseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!