Miért nem mondja el a férjem, hogy mi volt az oka annak, hogy megcsalt?
Nagyon sajnállak, piszok sz*r érzés lehet. A párod tudja már, hogy apuka lesz? Nem irigyellek... most kellene pont a legboldogabbnak lenned/lennetek, hisz új családtag fog érkezni hozzátok. És most kéne észbe kapnia a férjednek, hisz apa lesz, és akkor a legjobb apa, ha szereti a feleségét és a gyermekét!!!
22/l
Most mit vársz? Vágja a képedbe,hogy szar volt -és a mai napig az a kihagyott hetek tükrében- a szex?? Vagy,hogy nem kívánt már egyáltalán és már csak megszokásból és kötelességtudatból van veled,de közben továbbra is más nőket dönget?
Akármit mondana,csak szarabbul lennél. Biztos akarod ezeket tőle hallani??
A leírásod alapján a férjed az a fajta férfi akinek csak saját maga számít. Az a baj, hogy az ilyen típusú ember soha nem változik meg, csak jobban kezeli a titkait és a lerázást.
Miért vett el? Kellett neki egy balek aki hátteret, gyereket biztosít neki és akivel bármit megtehet.
Hát ha ez az igazság, akkor mondja ezeket, igen. Nekem mindegy csak már mondjon valamit, aztán meg viselje a következményeit. Egyszerűen nekem nem elég az, hogy ő azért tette, mert pl.: túl hamar jöttem neki az exe után és neki nem volt kettőnk közt szabadsága. Ő nem élt... Ő nem akart egyből beleugrani hosszútávú kapcsoaltba stb. Ezek nem válaszok. Egyszer is elhivott oda ahol nyaralni voltak a barátaival, de azt mondta, hogy nagyon esik ne menjek le este csak reggel. REggelre kiderült, hogy este az összes más nővel volt, mert egy kicsit túl korán értem oda. Kérdőre vontam. Mire Ő: Mit keresel itt? Én: Hát te hívtál! Hogy ő most nem ér rá, mert egy 3-al randizik valami kávézóban.
A kapcsoaltunk elején mindig bújkálni kellet. Gondoltam nehogy kiderüljön az exének, hogy ő tovább lépet és nem akarja hogy fájjon neki. De végül kiderült, hogy ez pont fordítva volt és még biztos reménykedett abban, hogy újra összejönnek vagy nem tudom... Mindig azt mondja, hogy én csak a sexre kellettem, csak közben megszeretett. Ilyen nincs! Valakit vagy szeretek vagy nem! Miért nem mondja el az igazságot, miért nem akarja, hogy boldog legyek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!