Miért nem mondja el a férjem, hogy mi volt az oka annak, hogy megcsalt?
Lehet,hogy ő sem tudja. Nem tudnál leszállni a témáról?
Én is csináltam életem során baromságokat es zömét meg sem tudnám indokolni,miért-pláne nem öt év távlatából. És igen,ő fog elhagyni. És azt is meg kell,hogy súgjam,nem vagy nála "jobb" helyzetben. Le okéztad. Edd meg,amit főztél.
Meg mi az,hogy cselekedetet hiányolsz? Lépjen le,csaljon meg? Milyen cselekedet?
Fel kellene fognod,hogy ez nem "1:0, most én jövök,neked meg várnod kell"- igenis kiléphet a kapcsolatból.
Azon tűnődöm,vajon mennyire tarthatod magad ha egy olyan férfi gyerekét várod,aki megcsalt és tudod jól,hogy nem szeret?! Hagyd ott,vetesd el a gyereket,keress egy normális társat és alapíts vele családot.
Istenem, nem kéne gyereket szülnöd. Előre sajnálom szegénykét. Ilyen toxikus környezetben felnőni... legalább rá gondolj. Vagy hagyd el ezt a pasit vagy pedig ne szüld meg a gyereket, mert lelki nyomorék lesz.
Legyél már egy kicsit okosabb.
Kezdetektől fogva ilyen, nem fog megváltozni, ha cseszegeted érte ha nem.
Az a baj hogy sok ember azokba a hibákba esik, hogy azt gondolja, ha hozzá megyek minden más lesz, ha lesz gyerek minden más lesz, pedig nem.
A szüleidhez nem tudsz haza költözni? Én a helyedben attól eltekintve hogy egy ilyen hűtlen alakhoz hozzá se mentem volna és nem akartam volna neki gyereket szülni már rég haza rohantam volna. Akár egyedül leszek akár nem, de a gyerekem ne ilyen példán nevelkedjen (anya boldogtalan apát nem érdekli és más nőket hajt)
Így olvasgatva a férjednek ez egy elég kényelmes helyzet, vagy neki biztosan te, és bónusz, hogy nem hagyod el a hűtlenségéért.
Hiába lenne jó ha tettekkel kimutatná mennyire fontos vagy neki és csak neked él, ha eddig nem tette meg nem fog szugerálásra megvilágosodni.
"Egyszerűen nekem nem elég az, hogy ő azért tette, mert pl.: túl hamar jöttem neki az exe után és neki nem volt kettőnk közt szabadsága. Ő nem élt... Ő nem akart egyből beleugrani hosszútávú kapcsoaltba stb"
Tessék itt vannak a válaszok. Miért ne lennének azok? Mégis mit akarsz hallani ezeken kívül?
5 év vagytok együtt. A kapcsolatotok elején csalt meg, tehát mondjuk 4éve. Most komolyan azt várod, hogy azóta minden nap bocsánatot kérjen és meghunyászkodjon és így legyen ez életetek végégig???? Ne haragudj, de ez nem normális elvárás, remélem te is belátod.
Ha egyszer úgy döntöttél, hogy megbocsátod a félrelépését, akkor tovább kell lépni. De te még évekkel ezután is erről beszélsz, és a kérdéseiddel bombázod. Én igazából sajnálom őt. Az írásaid alapján egy nagyon labilis személynek tartalak, és irreálisak az elvárásaid. Ha nem tudsz ezen továbblépni, akkor nincs értelme ennek a kapcsolatnak. És elég nagy felelőtlenség így gyereket vállalni :(
28-as vagyok. Sajnálom, hogy az őszinteség csak 22%-ban, a problémák asztal alá söprése, a "túllépés", pedig 100%-ban hasznos válasz.
Az biztos, hogy már az elején hibáztál, amikor elfogadtad a kapcsolatotokat kérdőjelekkel együtt. Sajnos a problémák önmagában a házasságkötéssel vagy a gyermekvállalással nem oldódnak meg. Egy házasságban nem lehet "csak úgy" túllépni valamin. Éppen azért házasság, mert a legerősebb bizalmi viszony. Amíg kérdések és kétségek vannak köztetek, bármelyikőtök részéről is, addig nincs meg a feltétlen bizalom. Ha nem tisztázod vele a helyzetet akármilyen módon, egyre nagyobb lesz az a távolság, ami már kialakult köztetek.
"Sokszor kérdi, hogy mit csináljon és mit mondjon. Hát én tudnám rá a választ, de ne azért tegye, mert én mondom. Hát nem hiszem el, hogy magától nincs annyi esze, hogy egy nő minek örül..."
Nincs. Egy férfi sem gondolatolvasó és nagy részüknek fogalma sincs róla, hogy egy nőnek mennyire jólesik egy bók vagy egy váratlan ölelés. Ha eddig nem voltak ilyen romantikus megnyilvánulásai, ne várd, hogy magától eszébe jusson ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!