Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mondja el a férjem,...

Miért nem mondja el a férjem, hogy mi volt az oka annak, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés
Már 5 éve lassan, hogy együtt vagyunk. Többször is megcsalt a kapcsolatunk elején a férjem, de nem mondja el, hogy miért tette. Amikor rákérdezek, hogy mi történt mindig felhúzza magát és még ő van megsértődve énrám. Nemrégiben külön szobában is aludtunk emiatt, de ő még csak bocsánatot sem kért azóta sem. Lehet, hogy még mindig van valamilyen kapcsolata velük és azért mérges mindig, amikor felhozom a témát. Véleményem szerint, neki kellene könyörögnie, hogy bocsássak meg és cselekedeteivel azt bizonyítani, hogy engem szeret és örökké csak én leszek neki, senki más. Néha napok vagy hetek is eltelnek sex nélkül. Miért vett felségül, ha nem én vagyok az igazi számára. Ha meg én, akkor miért nem tesz meg mindent annak érdekében, hogy nekem jó legyen. Nagyon önző alak és sosem foglalkozik az érzéseimmel ezen a téren. El sem tudja képzelni, hogy milyen rossz érzés az, hogy én nem felelek meg neki. Nemrégiben bevallotta, hogy az egyik nem is tudom minek nevezzemmel telefonon is beszélt és ahelyett, hogy elmondta volna vagy lerázta volna, inkább nekem hazudott, hogy ő nem nem beszélt vele. Amikor kiderült, hogy igazam volt még neki állt feljebb, hogy én ezen miért akadok ki. Ráadásul most a gyermekét is a szívem alatt hordom. Érdemes neki gyereket szülnöm? Mi tévő legyek. Én már nem bírom tovább. Sokat sírok. Nagyon szomorú vagyok. Gyakran megkérdezem, hogy miért érdemlem én ezt? Én úgy gondolom soha, de soha nem ártottam neki. Mindig azt néztem, hogy neki mi lenne a jó és hogyan tudnám boldoggá tenni, kicsi meglepetésekkel kedveskedni. Ha hozzámért mindig arra gondolok, hogy vajon másokhoz is így ért vagy másképp? Ha nem bújuk hozzám, akkor meg azon gondolkodom, hogy miért nem? Kérlek segítsetek, ez nem mehet így tovább.
2012. okt. 12. 16:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

30-asnak.

Mégis mit kéne írni, mit csináljon? Ha ilyen előzmények után a Kérdező belement a házasságba és gyereket vállalt, akkor igenis túl kell rajta lépni. Milyen bizalomról beszélsz? Szerinted bízik a férjében? Nem hiszem. Ez nem az asztal alá söprés, hanem az, hogy mégis vele maradt, lesz egy gyerekük, aki nem nőhet fel ilyen helyzetben és túl kell lépnie a dolgon, ha nem akarja, hogy a gyereke egy lelki roncs legyen.

Az meg kimondottan tetszik, hogy te bezzeg megmondtad a tutit, mások meg azt tanácsolják, hogy lépjen túl, és azt meg felpontozzák. Talán nem biztos, hogy az a jó, amit te írtál, nem?

29-es voltam.

2012. okt. 13. 14:06
 32/36 anonim válasza:

Tisztelt 31-es!

"Mégis mit kéne írni, mit csináljon?"

Megírtam, beszélnie kellene a férjével.

"Ha ilyen előzmények után a Kérdező belement a házasságba és gyereket vállalt, akkor igenis túl kell rajta lépni."

A Kérdező ezt írta:

"Nemrégiben bevallotta, hogy az egyik nem is tudom minek nevezzemmel telefonon is beszélt..."

Ez számomomra azt jelenti, nem véletlen az, hogy a Kérdezőnek nem volt elég az 5 év a túllépéshez, mivel a férjének sem volt elég 5 év, hogy lezárja az akkori kapcsolatait. Szerintem nemcsak a múltbeli dolgokat kellene tisztázni, hanem a jelennel kapcsolatban is van bőven kérdés!

"Milyen bizalomról beszélsz? Szerinted bízik a férjében? Nem hiszem."

Olvass figyelmesebben, éppen arról beszélek, hogy nem bízik benne, mert kétségei vannak. Ezért a szakadék. Igazad van abban, hogy túl kell lépni rajta, de a telefonos esetből kiindulva, szerintem a Kérdező azt gyanítja, hogy a jelenben is lehet még kapcsolata a férjének, ezért nem tudta eddig és nem is fogja tudni lezárni magában, amíg nem beszélnek erről és nem tisztázódnak a kérdések.

"Ez nem az asztal alá söprés,"

De igen, amíg nem beszélik meg, az.

"Az meg kimondottan tetszik, hogy te bezzeg megmondtad a tutit, mások meg azt tanácsolják, hogy lépjen túl, és azt meg felpontozzák."

Letojom a pontozást. Tudom miről beszélek, ez a szakmám.

"Talán nem biztos, hogy az a jó, amit te írtál, nem?"

Az nem evidens, hogy az a helyes, amit a többség ír. De nézd meg, tulajdonképpen nem írtam mást, csak azt, hogy beszélgetnie kellene a férjével. Lehet, hogy nem jó tanács? Lehet, hogy nekem is a Kérdező fejéhez kéne vágnom, hogy pszichés beteg és azt kellene tanácsolnom, hogy hagyja ott a férjét és vetesse el a gyermekét? Hogy mernek egyesek felelősséggel leírni ilyet, amikor nem ismerik a részleteket és nem ismerik a másik fél oldaláról sem az esetet?

2012. okt. 14. 14:36
 33/36 anonim ***** válasza:

Te jöttél a pontokkal nem én.

Igen, meg kéne beszélnie a férjével, de akkor talán te is olvasd újra, hogy ez nem sikerült 5 év alatt sem. Szerinted, ha főz neki egy finom vacsorát, akkor válaszolni fog?

A többire nem reagálok, mert én nem írtam, hogy hagyja ott a férjét és vetesse el a babát.

De továbbra is az a véleményem, hogyha 5 éve így élnek, akkor lépjen túl rajta, és ne ezen agyaljon, mert ha eddig nem mondott semmit a férje, kevés esély van rá, hogy ennyi idő után fogja elmondani az okokat.

2012. okt. 14. 15:47
 34/36 anonim válasza:

Értelmes vagy, te is tudod, hogy nem a körülményekről van szó. Simán le lehet ülni a szőnyegre is. Az a lényeg, hogy MINDENÁRON beszélniük kellene. Ha nem sikerült neki az elmúlt 5 évben tisztázni a kérdéseit, akkor csak próbálkozott, ami nem elég.

Tiszteletben tartom a véleményed, de egy kérdést feltennék még. Akkor is az a véleményed, hogy túl kell lépnie a problémán a Kérdezőnek, ha igaz a gyanúja és a férje még most is csalja? Nem kell válaszolnod, csak gondolkozz rajta. Részemről lezárom a témát.

2012. okt. 14. 20:38
 35/36 anonim ***** válasza:

De le kéne ülniük, de szerintem nem jutna közelebb a Kérdező attól sem.

Igazság szerint én nem mentem volna hozzá és nem vállaltam volna gyereket, ha megcsalt volna. Azért írtam, hogy lépjen túl rajta, mert gondolom már mindent bevetett, hogy válaszokat kapjon, de nem volt hatásos.

Tényleg ne vitatkozzunk rajta, mert úgysem mi döntünk.

2012. okt. 14. 21:17
 36/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek aki válaszolt!!! Jó volt több véleményt is elolvasni a kívülállóktól! Köszönöm!
2012. nov. 10. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!