Férjem megcsalt, de nem akar beszélni róla. Azt mondja, hogy semmi. Miért tereli a szót?
miért terelei szót?
a.) mert megcsalt, de nem akarja bevallani
b.) mert nem csalt meg, és unja a témát
Igen, komolyan kérdezem, hogy miért tereli a szót.
Én 32 éves, férjem 44 éves és 8 éve vagyunk együtt 2 közös gyermekkel.
Honnan jöttél rá, hogy megcsalt?
Ha csak ugy hallottad, akkor lehet azért tereli, mert nincs alapja.
Kedves Feleség!
Ilyen helyzetekben mindenkinek csak azt tudom ajánlani, komolyan végezzen önvizsgálatot, s rendezze magában: szeretitek-e egymást vagy sem. A megbocsátás sokkal több energiát ad neked és a párodnak is, mint az állandó féltékenység, vád. Megcsalt - vagyis félredugott egy párszor, a férfiaknak ezek a dugások a legtöbbször csak afféle testi - de Hozzátok tér HAZA, Téged vállal fel a VILÁG előtt. Tudod, hány félrelépés volt-van a világban? erről szól szinte minden. A családi tűzhelyet viszont az igazi asszonyok tudják csak megteremteni és fenntartani. Ha erős vagy, ha igazi nő vagy és szeretitek egymást - akkor meg kell bocsátanod.
Ja s még valami (de tényleg, csak ha szereted és te is érzed az ő szerető szándékát): te mindent megadsz a férjednek? Kellően nyugodt vagy vele, nem követelőzöl? nem vagy veszekedős? elégedetlenkedő? Rendesen kedvében jársz az ágyban is? keresed az új lehetőségeket, azt szeretjük hinni mi, nők, hogy örökre a mienk a férj. Hát azért sokat kell áldozni és odafigyelni a kapcsolatért.
Én nagyon szeretem Őt és talán Ő is engem, de a Lányait biztosan.
Én sajnos megbocsájtom Neki.
Az a baj, ha valamiért nekiállok kérlelni és könyörögni, akkor Ő azt ba@ogatásnak veszi. Vagy ez másnál is így van?
Ha meg megbocsátod, akkor minek tudni a részleteket?
Te is csak alázd magad még jobban...
Megbocsátom, de tudni szeretném, hogy meddig jutottak (meddig volt képes) és hogy miért hívogatja a nő és miért nem küldi el párom.
Ezzel alázom magam még jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!