Miért nem mondja el a férjem, hogy mi volt az oka annak, hogy megcsalt?
Most őszintén mit vársz?
Értelmes nő az ilyen férfit a legelején kirúgja. Te vele maradtál és most (gondolom évek múltán) azt várod, hogy változzon meg. Erre nem lehet tanácsot adni, hacsak nem hiszel a csodákban.
Illetve lehet: Vagy elválsz és élsz nélküle vagy folytatod ugyanígy az életedet. Elvégre az egész kapcsoltatok ilyen volt. Akkor most mégis mit vársz tőle? Ő úgy hiszi te ezt elfogadtad különbem már nem lennél vele.
Boldog akarsz lenni? Akkor keress más társat. A megcsalás utáni maradjunk együtt annyit tesz, "jó,szeretlek,hagyjuk a drámát és folytassuk", nem azt,hogy évek múltán is hisztizünk,hogy miért?! Ha meg ennyire boldogtalan vagy,minek szülsz neki gyereket?? Hm?
Elvileg új lappal kezdtetek,akkor meg-egyébként se- ne hisztizz évekkel ezelőtti botások miatt. Ha annyira érdekelt volna a téma,akkoriban kellett volna megkérdezni tőle.
Boldog lennél,ha a képedbe vágná,hogy szar a szex és nem is vonzódik hozzád,de le tudod szopni és főzöl rá??
Szóval az lehet az igazság, hogy szar a szex és nem vonzódik hozzám...???
Kár lenne, ha így gondolná, mert én még sosem talákoztam olyan emberrel, mint ő. Ő az én szerelmem, csak szerintem fordítva nem így van. Már sok szexuális kapcsolatom volt előtte és tulajdonképp az egyik oka a szex volt annak, hogy beleszerettem. Ennyire másként élné meg?
Régebben volt, hogy napokon át szexeltünk. Mostanában inkább csak megd.., mait utálok én ugyan azt szeretném, mint az elején reggeltől-estig, estétől reggelig. Sajna tudom, az én hozzáálásom is más. Dehát hogy ne lenne már, mikor máson se jár az eszem közben, csak hogy mással miket csinálhatottt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!