Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ahhoz, ha a párod ezt csinálná?
Tegnap történt, hogy este már nagyon fáradt voltam és írtam neki sms-t, hogy nem megyek fel fb-ra, hívjon fel. Felhívott, csak lemerült a telefonom, ilyenkor mindig ő hív vissza. Bekapcsolom, várok 10 percet, semmi. Hívom, foglalt. 40 perc múlva még mindig foglalt volt!!
Konkrétan már a telefont is alig tudtam fogni olyan álmos voltam a hétköznapi 3-4 órás alvás miatt, erre még várjak.. Mert a mai talit kellett volna lebeszélni és ha itt alszik akkor szólnom kell apának, és mindig előző este kell szólnom.
Elaludtam, ő meg 1,5 órával később hívott vissza, délben meg átjött, bár nem is hívtam, és amikor este 7-kor mondtam neki, hogy fél óra múlva jön a busza, akkor teljesen kiakadt, hogy ő most itt akar aludni, stb. Tudja, hogy mi a rendszer, előző este szólnom kell. Ha meg nem biztos, akkor nem szólok, mert apa vásárol egy csomó kaját, anya egy csomót főz és minden a nyakunkon marad...
Szóval most ezért én vagyok a hibás. Szerintetek is??
Sokan elfelejtitek hogy egy 16éves lányról beszélünk aki ugye még a szüleitől függ!
Gondolom az apuka is megköveteli a "szabályokat",és nem venné jó néven ha a kislánya és a fiú azt csinálna a házában amit akar.......
Én megértem a kérdezőt,de tényleg nem való még neki egy "ottalvós" kapcsolat!
Könyörgöm 16 évesen ilyen hozzáállással ne hívd már őt a párodnak. Ha már régóta együtt vagytok, akkor azért ne, mert egyáltalán nem bírsz róla tisztelettel beszélni, ha meg rövid ideje, akkor meg azért! Ő nem a párod, haneme gy szerencsétlen srác, akinek egy sokkal érettebb gondolkodású lányra lenne szüksége.
Értem én, hogy mi a bajod, de így kikelni magadból és így ilyen gusztustalanul beszélni mikor az állítólagos párodról van szó, az több mint nem normális. Éretlen és gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!