Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ahhoz, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ahhoz, ha a párod ezt csinálná?

Figyelt kérdés

Tegnap történt, hogy este már nagyon fáradt voltam és írtam neki sms-t, hogy nem megyek fel fb-ra, hívjon fel. Felhívott, csak lemerült a telefonom, ilyenkor mindig ő hív vissza. Bekapcsolom, várok 10 percet, semmi. Hívom, foglalt. 40 perc múlva még mindig foglalt volt!!

Konkrétan már a telefont is alig tudtam fogni olyan álmos voltam a hétköznapi 3-4 órás alvás miatt, erre még várjak.. Mert a mai talit kellett volna lebeszélni és ha itt alszik akkor szólnom kell apának, és mindig előző este kell szólnom.

Elaludtam, ő meg 1,5 órával később hívott vissza, délben meg átjött, bár nem is hívtam, és amikor este 7-kor mondtam neki, hogy fél óra múlva jön a busza, akkor teljesen kiakadt, hogy ő most itt akar aludni, stb. Tudja, hogy mi a rendszer, előző este szólnom kell. Ha meg nem biztos, akkor nem szólok, mert apa vásárol egy csomó kaját, anya egy csomót főz és minden a nyakunkon marad...

Szóval most ezért én vagyok a hibás. Szerintetek is??

2012. okt. 28. 22:06
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
97%
Ne általánosítsunk, a kérdezőnek tényleg nem való komoly kapcsolat. Én 16 évesen nem csináltam ilyen balhékat. Akkor jöttem össze a szintén 22 éves barátommal, akivel azóta jegyes pár vagyunk, 4 év elteltével. Bármikor tudtam örülni a páromnak. Nálunk is volt rendszer, de nem kellett napokkal előtte bejelentenem őt. Ha mi megbeszéltük, hogy ittalszik, akkor mikor mentem elé az ajtóba odaszóltam a szüleimnek, hogy jön a párom, és itt fog aludni. Sosem volt belőle gond. Nem evett ki minket a vagyonunkból, nem kellett külön készülni rá. Ha nem volt itthon kész étel, beérte szendviccsel, vagy ha kedvem volt, nekiálltam főzni, amiből jutott neki is, és a szüleimnek is. Ha nem tudtunk telefonon beszélni, akkor írt SMS-t, pl. mikor dolgozott. Nem vártam soha a hívását tűkön ülve. De tényleg nem érdemes neked magyarázni, hogy milyen egy normális kapcsolat, hisz csak a saját igazadat hajtod, és neked még nem való normális kapcsolat. A fiú jól fog járni, ha vége lesz a dolognak. Az SMS-ben szakítás gondolatának felmerülése pedig téged minősít.
2012. okt. 28. 23:34
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Sokan elfelejtitek hogy egy 16éves lányról beszélünk aki ugye még a szüleitől függ!

Gondolom az apuka is megköveteli a "szabályokat",és nem venné jó néven ha a kislánya és a fiú azt csinálna a házában amit akar.......

Én megértem a kérdezőt,de tényleg nem való még neki egy "ottalvós" kapcsolat!

2012. okt. 29. 00:00
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm 16 évesen ilyen hozzáállással ne hívd már őt a párodnak. Ha már régóta együtt vagytok, akkor azért ne, mert egyáltalán nem bírsz róla tisztelettel beszélni, ha meg rövid ideje, akkor meg azért! Ő nem a párod, haneme gy szerencsétlen srác, akinek egy sokkal érettebb gondolkodású lányra lenne szüksége.

Értem én, hogy mi a bajod, de így kikelni magadból és így ilyen gusztustalanul beszélni mikor az állítólagos párodról van szó, az több mint nem normális. Éretlen és gyerekes.

2012. okt. 29. 09:40
 44/47 anonim ***** válasza:
kivancsi lennek a kerdezo arcara mikor olvassa a valaszokat. vajon elismeri-e mar hogy nem volt igaza :D
2012. okt. 29. 09:45
 45/47 A kérdező kommentje:
Igazából nem érdekelnek a válaszok
2012. okt. 29. 10:32
 46/47 anonim ***** válasza:
Akkor miért tettél fel kérdést? Hogy menőzhess, hogy 16 évesen neked már párod van, de akkora menő vagy, hogy te l*szarod ezt a k*csögöt, mert nagylány vagy, ő meg egy szerencsétlen balf*sz? Vagy mi volt a célod, te nagyon okos értelmes hölgy?
2012. okt. 29. 12:02
 47/47 anonim ***** válasza:
Igazából minket sem érdekel a szánalmas életed, kérdező. :) A pasid talán most végre úgyis megszabadul tőled. :)
2012. okt. 29. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!