Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ahhoz, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ahhoz, ha a párod ezt csinálná?

Figyelt kérdés

Tegnap történt, hogy este már nagyon fáradt voltam és írtam neki sms-t, hogy nem megyek fel fb-ra, hívjon fel. Felhívott, csak lemerült a telefonom, ilyenkor mindig ő hív vissza. Bekapcsolom, várok 10 percet, semmi. Hívom, foglalt. 40 perc múlva még mindig foglalt volt!!

Konkrétan már a telefont is alig tudtam fogni olyan álmos voltam a hétköznapi 3-4 órás alvás miatt, erre még várjak.. Mert a mai talit kellett volna lebeszélni és ha itt alszik akkor szólnom kell apának, és mindig előző este kell szólnom.

Elaludtam, ő meg 1,5 órával később hívott vissza, délben meg átjött, bár nem is hívtam, és amikor este 7-kor mondtam neki, hogy fél óra múlva jön a busza, akkor teljesen kiakadt, hogy ő most itt akar aludni, stb. Tudja, hogy mi a rendszer, előző este szólnom kell. Ha meg nem biztos, akkor nem szólok, mert apa vásárol egy csomó kaját, anya egy csomót főz és minden a nyakunkon marad...

Szóval most ezért én vagyok a hibás. Szerintetek is??

2012. okt. 28. 22:06
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
94%

Atya ég, remélem ilyen csajjal nem hoz össze a sors.

Pfff.

2012. okt. 28. 22:42
 32/47 anonim ***** válasza:
25%
ezekre az esetekre ki kell dolgozni egy jó rendszert. én megértelek. meg ottalvás esetén azért illik beledobni a közösbe.
2012. okt. 28. 22:42
 33/47 anonim ***** válasza:
97%
Haha, szakítás után mekkora kő esik majd le a szívéről szegény srácnak:DDD
2012. okt. 28. 22:43
 34/47 anonim ***** válasza:
92%
te jo eg hgy te milyen buta gyerek vagy meg :D meg hisztis p.csa. vigyazz a viselkedesedre mert nem sokan toleraljak az ilyen kirohanasokat a semmin. majd kesobb fogod meginni a levet mikor emiatt fognak sorra elhagyni olyan miatt aki nem veszekszik allandoan.
2012. okt. 28. 22:47
 35/47 anonim ***** válasza:
94%
A helyében úgy kivágnálak, mint macskát. A vicckategóriába tartozol. egy adag kaján kiakadsz. Gondolom, nem a Fekete Lacival jársz.
2012. okt. 28. 22:47
 36/47 anonim ***** válasza:
92%
Jézusom.... -.-" :D Kérdező... biztos, h 16 vagy és nem 13?
2012. okt. 28. 22:52
 37/47 anonim ***** válasza:
94%

ebből is világosan látszik, hogy egy 16 évesnek még bőven nincs szüksége "komoly" párkapcsolatra. pláne nem egy kvázi felnőtt sráccal, akinek már tök más a hozzáállása az ilyen dolgokhoz.

meg kuncsorogni a szülőknél, h hadd aludjon ott... istenem. lehet én vagyok az elfuserált némber, de én onnantól kezdtem csak komolyan egy sráccal, ha tudtam, hogy meg lehet oldani az együtt alvásokat, találkozókat, későbbi együttélést. addig minek kellemetlenséget csinálni magamnak meg jóanyámnak?

szakíts vele, jövő héten már szenvedni fogsz, h miért tetted ki...

nem mondom, h szánalmas vagy, de az életkorodból adódóan úgy viselkedsz, hogy még korai neked egy ilyen szintű kapcsolat.

2012. okt. 28. 22:59
 38/47 anonim ***** válasza:
94%
Szegény srác. Jobban is jár nélküled. Elmeroggyant vagy! Pff. Ne aggódj a stílusod miatt majd megreptetnek még a pasik párszor aztán, majd átgondolod a dolgokat. Ne aggódj ezt a nagy magabiztosságot is el fogják taposni!! Csak azt sajnálom, hogy az ilyen kiscsajok miatt általánosít egy csomó pasi, hogy minden csaj egy hisztis p.na!
2012. okt. 28. 23:02
 39/47 anonim ***** válasza:
92%

amugy ez a tipikus esete a prioritasok felcserelesenek. tudom hogy sok csaladban ilyen hajcihot csapnak a kaja korul mintha a vendeg csakis enni menne valahova es ha nem zabal be jol akkor semmit nem er az egesz.

a kaja van az emberert es nem forditva. a vendegnek csinalod a kajat, nem a kajahoz hivod a vendeget. es ha nincs eppen boseges vacsora, akkor az nem azt jelenti hogy kidobod a vendeget. nem allitom mondjuk hogy az nem illetlenseg ha valaki hivatlanul beallit valahova. de ilyen indulatokat nem lenne szabad kivaltania.

2012. okt. 28. 23:03
 40/47 anonim ***** válasza:
91%
Mit kell ezen kiakadni? Talán épp nem volt rajtad 2 kg vakolat,mint szokott??
2012. okt. 28. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!