Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ahhoz, ha a párod ezt csinálná?
Tegnap történt, hogy este már nagyon fáradt voltam és írtam neki sms-t, hogy nem megyek fel fb-ra, hívjon fel. Felhívott, csak lemerült a telefonom, ilyenkor mindig ő hív vissza. Bekapcsolom, várok 10 percet, semmi. Hívom, foglalt. 40 perc múlva még mindig foglalt volt!!
Konkrétan már a telefont is alig tudtam fogni olyan álmos voltam a hétköznapi 3-4 órás alvás miatt, erre még várjak.. Mert a mai talit kellett volna lebeszélni és ha itt alszik akkor szólnom kell apának, és mindig előző este kell szólnom.
Elaludtam, ő meg 1,5 órával később hívott vissza, délben meg átjött, bár nem is hívtam, és amikor este 7-kor mondtam neki, hogy fél óra múlva jön a busza, akkor teljesen kiakadt, hogy ő most itt akar aludni, stb. Tudja, hogy mi a rendszer, előző este szólnom kell. Ha meg nem biztos, akkor nem szólok, mert apa vásárol egy csomó kaját, anya egy csomót főz és minden a nyakunkon marad...
Szóval most ezért én vagyok a hibás. Szerintetek is??
Tudod mit, nem is lennék szomorú ha elhagyna... Elegem van ezekből a húzásaiból. Máskor meg könyörögnöm kell, hogy ne menjen el, mikor megbeszéltük, hogy itt alszik, mert neki hú de fontos sörözgetése van... Kit érdekel, hogy heti 1x találkozunk, azért elmegy sörözni.
Elegem van, látni sem akarom többé, gáz ha sms-ben szakítok?:)) Költői kérdés, nem érdekel, hogy gáz-e, nem akarom látni...
akkor meg mit idegbajoskodsz meg hisztizel itt, ha nem is erdekel? Mit huzod itt a joszandeku valaszolokat, ha ugysem erdekel a valasz, mert mostmar utalod, rs latni se akarod? Hat, az eddigi viselkedesed es hisztid alapjan jobban is jar szegeny srac...
Nem ilyen valaszt akarzam irni, de amilyen hisztit lecsaptal... Nem baj, remelhetoleg kinovod majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!