Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ahhoz, ha a párod ezt csinálná?
Tegnap történt, hogy este már nagyon fáradt voltam és írtam neki sms-t, hogy nem megyek fel fb-ra, hívjon fel. Felhívott, csak lemerült a telefonom, ilyenkor mindig ő hív vissza. Bekapcsolom, várok 10 percet, semmi. Hívom, foglalt. 40 perc múlva még mindig foglalt volt!!
Konkrétan már a telefont is alig tudtam fogni olyan álmos voltam a hétköznapi 3-4 órás alvás miatt, erre még várjak.. Mert a mai talit kellett volna lebeszélni és ha itt alszik akkor szólnom kell apának, és mindig előző este kell szólnom.
Elaludtam, ő meg 1,5 órával később hívott vissza, délben meg átjött, bár nem is hívtam, és amikor este 7-kor mondtam neki, hogy fél óra múlva jön a busza, akkor teljesen kiakadt, hogy ő most itt akar aludni, stb. Tudja, hogy mi a rendszer, előző este szólnom kell. Ha meg nem biztos, akkor nem szólok, mert apa vásárol egy csomó kaját, anya egy csomót főz és minden a nyakunkon marad...
Szóval most ezért én vagyok a hibás. Szerintetek is??
Többet főzni?? Nála egy ebéd minimum 2 tányér leves, 3 szelet rántott hús és fél tányér krumplipüré! A vacsija 4 zsemle!
MEGBESZÉLNI! Igen, ti is ezt írjátok, akkor mi az istenért kell hívatlanul jönni? és igen, elküldöm, mert nem volt megbeszélve! Nem az ő háza, nem azt tesz itt amit akar! Én 16 vagyok, ő meg 22.
Párom ennél még többet eszik, mégis jutott neki itt mindig étel. :) Mit hisztizel? És mikor délben megjött, már nem lehetett volna bevásárolni? Jézusom, nagyon szánalmas vagy, ne is haragudj...
A válaszaidból az jön le, hogy egy idegbeteg fúria vagy.
Ha valakit szeretek, akkor örülök neki, akármikor jön! Nem mondok olyanokat, hogy hívatlanul jött, hogy ez nem az ő háza! Ha nem elég a vacsora, akkor eszik zsíros kenyeret.
Ne csodálkozz, ha elhagy, ha így viselkedsz vele.
Én 100%-osan megértem a kérdező problémáját, a többi válaszolónak úgytűnik nem esett még le:)))
Hivatlanul beállítani bunkóság, hát még úgy ha ott is akar aludni! Teljesen alap dolog, hogy szólnia kell a szüleinek, hogy a következő este nem csak ők lesznek, hanem a srác is ott alszik. Ez a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!