Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ahhoz, ha a párod ezt csinálná?
Tegnap történt, hogy este már nagyon fáradt voltam és írtam neki sms-t, hogy nem megyek fel fb-ra, hívjon fel. Felhívott, csak lemerült a telefonom, ilyenkor mindig ő hív vissza. Bekapcsolom, várok 10 percet, semmi. Hívom, foglalt. 40 perc múlva még mindig foglalt volt!!
Konkrétan már a telefont is alig tudtam fogni olyan álmos voltam a hétköznapi 3-4 órás alvás miatt, erre még várjak.. Mert a mai talit kellett volna lebeszélni és ha itt alszik akkor szólnom kell apának, és mindig előző este kell szólnom.
Elaludtam, ő meg 1,5 órával később hívott vissza, délben meg átjött, bár nem is hívtam, és amikor este 7-kor mondtam neki, hogy fél óra múlva jön a busza, akkor teljesen kiakadt, hogy ő most itt akar aludni, stb. Tudja, hogy mi a rendszer, előző este szólnom kell. Ha meg nem biztos, akkor nem szólok, mert apa vásárol egy csomó kaját, anya egy csomót főz és minden a nyakunkon marad...
Szóval most ezért én vagyok a hibás. Szerintetek is??
Délelőtt is hívott, de én akkor még aludtam, a csengetésére keltem fel.
Gyűlölöm, ha valaki hívatlanul állít be, ezzel is tisztában van. Tényleg gyűlölöm, a falra tudnék mászni ettől..
Örülnék neki. Viszont a helyedben elásnám magam, jó mélyre.
A szerelem nem szabályokról meg rendszerekről szól, hanem arról, hogy minden pillanatban szereted, és adtok egymásnak annyi szabadságot, hogy te akkor alszol, amikor álmos vagy, ő meg annyit és akkor telefonál, amikor akar.
Nem hiszem el, hogy olyan nehéz lett volna felhívni 2 percre. Az öccsével 1,5 órán át beszélgetett, naponta találkoznak.
Mi meg heti 1x alszunk együtt.
Szerintem meg iszonyúan gyerekek vagytok még mindketten.Kiakadtok olyan apró,jelentéktelen dolgokon,hisztiztek olyasmiken,amit más értelmesen,felnőtt módjára megtudna beszélni.Kompromisszum és kommunikáció kéne.
Egyébként én nem azt mondom,hogy a párod nem reagálta túl a dolgokat,viszont Te sem úgy állsz hozzájuk,ahogy kéne.Ha szeretitek egymást,mindent meg kell tudni normálisan beszélni.
Nem hiszem el, hogy ez szerintetek normális! Ez nem az ő háza, nem akkor jön ide aludni, amikor Ő AKAR, nem állít be HÍVATLANUL, mert nem az ő háza!
Én sem csinálom ezt, és tisztában van vele, hogy UTÁLOM ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!