Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha a barátnődet...

Mit szólnál ha a barátnődet így látnád?

Figyelt kérdés
Az anyja folyton veszekszik vele ráadásul én is megyek dolgozni külfõlfdre 2 havonta látjuk majd egymást és elvileg ezért iszik! Ma reggel mikor mentem hozzá fekûdt, egy doboz sör meg az ágya mellett! Mire véxljem ezt a viselkedését? 20éves lány
2012. aug. 15. 23:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Reggel feküdt és volt egy doboz sör az ágya mellett?

És ez mégis mit jelent?

Én minden reggel fekszem, néha sör is van a környékemen.

1 doboz sör egy estére még nem alkoholizmus...

2012. aug. 15. 23:31
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
1 doboz sör ne viccelj az olyan messze áll az alkoholizmostól minta üdítőt inna.
2012. aug. 15. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, csak ne vigye tulzasba, sajnos nagyon sok esete hallottam mar ami nagyon roszul vegzodott.. Szerintem ne hagyd egyedul, probalj segiteni neki.. Megha kint sokat is keresel, nemeri meg ha szereted..
2012. aug. 15. 23:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Soha sem iszik
2012. aug. 15. 23:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha sohasem iszik,akkor biztos nem is ő itta azt a sört.Most akkor ez jobb?A sör nem bűn,én sem iszom,mégis ebben a dög melegben pár üveg sört megittam,mondjuk hetente 2-őt.Nem gondolom,hogy eztán majd alkoholista leszek.
2012. aug. 15. 23:41
 6/13 A kérdező kommentje:
De ő itta! Félrebeszélt tőle...hadd ne soroljam, pici sirás pici hiszti
2012. aug. 15. 23:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele! Meglehet érteni neki hogy nehéz ez.. Egy sör még nem alkoholizmus, de sajnos állt. egy után jön a másik... Mond el neki hogy az alkohol nem gyógyír erre.
2012. aug. 15. 23:49
 8/13 anonim ***** válasza:
1 doboz sörtől félrebeszélt? Az durva.
2012. aug. 15. 23:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, mivel nem iszik igy bekótyagosodik tőle
2012. aug. 15. 23:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Hajajj! Anyukám rendszeresen iszik egy doboz sört, de mindig guvad tőle a szeme, ugrik egy oktávot a hangja, és olyan buta dolgokat mond. (Józanon isteni humora van, de 1 doboz sör után ezt elveszíti.)
2012. aug. 15. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!