Mit szólnál ha a barátnődet így látnád?
Figyelt kérdés
Az anyja folyton veszekszik vele ráadásul én is megyek dolgozni külfõlfdre 2 havonta látjuk majd egymást és elvileg ezért iszik! Ma reggel mikor mentem hozzá fekûdt, egy doboz sör meg az ágya mellett! Mire véxljem ezt a viselkedését? 20éves lány2012. aug. 15. 23:26
1/13 anonim válasza:
Reggel feküdt és volt egy doboz sör az ágya mellett?
És ez mégis mit jelent?
Én minden reggel fekszem, néha sör is van a környékemen.
1 doboz sör egy estére még nem alkoholizmus...
2/13 anonim válasza:
1 doboz sör ne viccelj az olyan messze áll az alkoholizmostól minta üdítőt inna.
3/13 anonim válasza:
Igen, csak ne vigye tulzasba, sajnos nagyon sok esete hallottam mar ami nagyon roszul vegzodott.. Szerintem ne hagyd egyedul, probalj segiteni neki.. Megha kint sokat is keresel, nemeri meg ha szereted..
4/13 A kérdező kommentje:
Soha sem iszik
2012. aug. 15. 23:35
5/13 anonim válasza:
Ha sohasem iszik,akkor biztos nem is ő itta azt a sört.Most akkor ez jobb?A sör nem bűn,én sem iszom,mégis ebben a dög melegben pár üveg sört megittam,mondjuk hetente 2-őt.Nem gondolom,hogy eztán majd alkoholista leszek.
6/13 A kérdező kommentje:
De ő itta! Félrebeszélt tőle...hadd ne soroljam, pici sirás pici hiszti
2012. aug. 15. 23:47
7/13 anonim válasza:
Beszéld meg vele! Meglehet érteni neki hogy nehéz ez.. Egy sör még nem alkoholizmus, de sajnos állt. egy után jön a másik... Mond el neki hogy az alkohol nem gyógyír erre.
8/13 anonim válasza:
1 doboz sörtől félrebeszélt? Az durva.
9/13 A kérdező kommentje:
Igen, mivel nem iszik igy bekótyagosodik tőle
2012. aug. 15. 23:53
10/13 anonim válasza:
Hajajj! Anyukám rendszeresen iszik egy doboz sört, de mindig guvad tőle a szeme, ugrik egy oktávot a hangja, és olyan buta dolgokat mond. (Józanon isteni humora van, de 1 doboz sör után ezt elveszíti.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!