Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólnál apósodnak, hogy ne ő...

Szólnál apósodnak, hogy ne ő egye meg a pizza háromnegyedét, hanem hagyjon másnak is?

Figyelt kérdés
Együtt élünk apósommal, s ha sütök pizzát, süteményt, rétest..akármit, tuti, hogy megeszi a háromnegyedét, s a férjemnek, meg nekem megmarad összesen az egynegyede. Soha nem szóltam neki ezért, még akkor sem, amikor ő kezdte meg a születésnapi süteményemet, mert nem bírta kivárni amíg én megkezdem. de most azt akartam reggelizni, s annyira begurultam, hogy kitört belőlem, hogy miért nem lehet elosztani úgy, hogy egyharmad jut mindenkinek, miért kellett megennie a kétharmadát? S erre annyira megsértődött, s olyanokat mondott, hogy ő sem szól sokmindenért...hát én se... de persze nem értette miről beszélek, úgyhogy legközelebb megint megeszi..Ti szólnátok? Ennyire rossz ember lennék, hogy csak én szólok ilyenért, már 100dik alkalomra, mert eddig eddig nem tettem szóvá...
2012. jún. 13. 08:41
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
76%

jobb lenne, ha a férjed szólna, mégiscsak az ő apja.

nem tudnál akkora adagot sütni, hogy ne bírja megenni a nagy részét?

különköltözni mikor tudtok?

2012. jún. 13. 08:46
 2/38 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk egyszer fordul ilyen elő, másodszor már tudom, kinek mekkora étvágya van, és annyit készítek, hogy ne legyen ebből gond.
2012. jún. 13. 08:47
 3/38 anonim ***** válasza:
95%
Még sütés előtt elharmadolnám a tésztát és mindenkinek egyenlő mennyiséget tennék a tányérjára. Más tányérjáról csak nem veszi el.
2012. jún. 13. 08:47
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Én nem harmadokat magyaráznék, hanem azt mondanám, papa, IGAZSÁGOSAN, HÁROMFELÉ kell elosztani a süteményt.

Ezek szerint közös konyhán vagytok,te főzöl hármótokra?Másból is ennyit eszik?

Egyébként a születésnapi torta ünnepelt előtti megvágását kifejezetten pofátlannak tartom.

Ezt jó tisztázni, később majd az unoka elől eszi el a kaját.

Kár, hogy eddig nem szóltál neki,mert most már neked is elgurult a gyógyszer, az öreg meg nem érti, miért akadtál ki rögtön ennyire.

2012. jún. 13. 08:48
 5/38 anonim ***** válasza:
74%
Örülj, hogy a papa ennyire szereti amiket sütsz. Az sokkal rosszabb lenne, ha beszólogatna, hogy milyen rossz. Süss dupla adagot.
2012. jún. 13. 08:49
 6/38 anonim ***** válasza:
65%

Talán tényleg csak többet kéne sütnöd, szemmel láthatóan egy jó étvágyú emberről van szó, hát süss többet:)

Én biztos így oldanám meg.

"Apuka, ne egyen már annyit"-ez olyan hülyén hangzik:)

2012. jún. 13. 08:49
 7/38 anonim ***** válasza:
53%
xD a zabagép XD
2012. jún. 13. 08:50
 8/38 anonim ***** válasza:
40%
Én 3 emberre nem 1 adag kaját készítenék. Normális férfi nem lakik jól egyharmad pizzával.
2012. jún. 13. 08:51
 9/38 A kérdező kommentje:
Nem költözünk, mienk a ház fele, flújítottuk stb. Nem tudok akkora mennyiséget csinálni, mert egyszer csináltam 2 tepsi rétest, s abból is megette az egyiket, amiben 5 rúd volt. Szóval éppen ez a baj. és igen, volot már, hogy eldugtam előle a kaját, de azért nem gondolom, hogy az a normális, hogy el kell pakolnom előle, ha azt akarom maradjon...Akkor szemét vagyok, hogy szóltam!?
2012. jún. 13. 08:53
 10/38 anonim ***** válasza:
93%
Annyira tudtam, hogy a végén a kérdező lesz a hibás:)
2012. jún. 13. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!