Szólnál apósodnak, hogy ne ő egye meg a pizza háromnegyedét, hanem hagyjon másnak is?
Jajj, bocsi!
Itt most csak kiadtad a mérged, ami nem is igazán apósod ellen szólt, csak valami más miatt felhalmozódott benned, és éppen ez volt benned terítéken.
Amúgy pedig semmi gond az após szokásával, ő csupán jót akar, amikor már 100-adszor is szólsz neki, hogy ne zabálja fel a pizzát. :)))
Aranyos vagy!
Minden jót!
Most írok egy ellenpéldát,de a saját esetem.
21 éves lány vagyok..sajnos iszonyúan jó étvágyú.
Borzalmasan sokat tudok megenni,számomra egy 32-es pizza nem teljes étkezés,levessel és valami másodikkal együtt jó.
Ha süti van otthon,akkor azonnal rám is számítva 2 tepsi sül,egy nekem többi a többieknek.Tortából is kettő,mindenből dupla adag,mert gyakran és sokat eszem.
Ami a legérdekesebb,hogy se beteg nem vagyok,sem elhízott 175/54.
Na de okok,hogy otthon szeretnek és annyit csinálnak,hogy én is jól lakjak,de vendégségben éhenhalok általában.Ugyanannyit szoktam enni,mint a többiek,mert ugye amennyit őt vesznek annyit én is,csak nálam nem következik be az az állapot hogy "Jajj,mindjárt megpukkadok,annyit ettem".Akkor én is csak mosolygok és azt mondom én is..de közben csak húzugatom a hasam,hogy el ne kezdjen korogni :D
Számomra halálos ítélet a sok nap olyan társaságban ahol nem ehetek annyit,amennyitől jól lakok.DE még ilyenkor sem eszem el a többiektől az ételt,sosem tettem meg.Szóval apósod elég tapló és tiszteletlen,hogy ezt megteszi veletek.
Eperről meg annyit,ha valamennyit hoznak és az kevés,hozzá sem kezdek inkább mert nem lesz elég,ha meg hozzákezdek fejben addig felezem,amíg rájövök mennyi is az annyi amennyit szabad elvinnem.
Együtt élünk, én főzök...:)))
És így van, így is annyit eszik, amennyit akar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!