Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólnál apósodnak, hogy ne ő...

Szólnál apósodnak, hogy ne ő egye meg a pizza háromnegyedét, hanem hagyjon másnak is?

Figyelt kérdés
Együtt élünk apósommal, s ha sütök pizzát, süteményt, rétest..akármit, tuti, hogy megeszi a háromnegyedét, s a férjemnek, meg nekem megmarad összesen az egynegyede. Soha nem szóltam neki ezért, még akkor sem, amikor ő kezdte meg a születésnapi süteményemet, mert nem bírta kivárni amíg én megkezdem. de most azt akartam reggelizni, s annyira begurultam, hogy kitört belőlem, hogy miért nem lehet elosztani úgy, hogy egyharmad jut mindenkinek, miért kellett megennie a kétharmadát? S erre annyira megsértődött, s olyanokat mondott, hogy ő sem szól sokmindenért...hát én se... de persze nem értette miről beszélek, úgyhogy legközelebb megint megeszi..Ti szólnátok? Ennyire rossz ember lennék, hogy csak én szólok ilyenért, már 100dik alkalomra, mert eddig eddig nem tettem szóvá...
2012. jún. 13. 08:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
96%
Én így szoktam, mert nálunk is akadnak önző családtagok: "Főztem tejberizst, mindenkinek 2 tányér jut." Sütöttem pizzát, mindenkinek 2 szelet jut (ez már fel van vágva)" "Van eper, mindenki ehet egy marékkal" "Vettem túró rudit, mindenkinek egyet" És mindekivel külön közlöm. Másképp sok bosszúság és veszekedés lenne otthon.
2012. jún. 13. 09:21
 22/38 A kérdező kommentje:

Nah ez jó ötlet!!!!!

Igazad van. Ezentúl ezt fogom mondani!!!

Nagyon jó!!!!

2012. jún. 13. 09:22
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Jól be kéne zabáltatni mindenből, hogy becsömörjön, és akkor egy darabig nem kívánná az adott ételt... :D Jó, tudom, nem megoldás... de nálam kiskoromba bevált a mézes krémessel! XD
2012. jún. 13. 09:25
 24/38 A kérdező kommentje:
:))
2012. jún. 13. 09:28
 25/38 anonim ***** válasza:
3%
nekem aztán senkise mongya meg hoyg hány szelet pizzát eggyek anyit eszek amenyit akarok leszarom hogy másnak nem jut-.-röhej
2012. jún. 13. 09:38
 26/38 anonim ***** válasza:
16%
09:21: eredmény: a 100kilós férfiak éheznek, az 50kilós nők elhíznak.
2012. jún. 13. 09:38
 27/38 anonim ***** válasza:
88%
9:21: mert ki az önző, aki élelmiszermennyiségre akar többet magának, vagy aki testsúlykilogramonként akar többet?
2012. jún. 13. 09:40
 28/38 anonim ***** válasza:
90%

09.38: Majd ha megfőzöd magadnak, akkor annyit eszel belőle, amennyit akarsz.

Kérdező! Én annyit szólnék az apósnak, hogy mától magára főz. Gondolom úgyis nyugdíjas, ráér. Ne légy a csicskása.

2012. jún. 13. 10:26
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de az még nem fogja megakadályozni abban, hogy a közös hűtőben talált kész kajákat megegye. Sőt, mivel a saját főztje valószínű ehetetlen lesz, méginkább rászokik a készre.
2012. jún. 13. 10:34
 30/38 A kérdező kommentje:

Hűűű micsoda vita lett:)))))

Apósom nagyon jól főz, tőle tanultam meg főzni:))))

Amúgy csupa jószándékból eszik ennyit, hogy nehogy megmaradjon:))))))))

Nálunk csak elhízott 100 és 135 kilósok vannak és én 58 kg vagyok, úgyhogy nem áll fenn a veszély, hogy eleszem előlük a kaját:))))))))))))

Ez már vicc, amiket írtatok:))))))

Az azelőttieknek köszönöm:))))

2012. jún. 13. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!