Mit szólnál ha a barátnődet így látnád?
Figyelt kérdés
Az anyja folyton veszekszik vele ráadásul én is megyek dolgozni külfõlfdre 2 havonta látjuk majd egymást és elvileg ezért iszik! Ma reggel mikor mentem hozzá fekûdt, egy doboz sör meg az ágya mellett! Mire véxljem ezt a viselkedését? 20éves lány2012. aug. 15. 23:26
11/13 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy "egészségedre". Kb 4-5 doboz sör a küszöbérték, ami más jellegű beleszólásra ingerel.
12/13 anonim válasza:
Egy sörön nem akadnék ki a helyedben (te ki sem bírnád a lakásunk (kolesz), félév közben mindenhol sörös- vagy energiaitalos döbözok vannak, a többiről nem is beszélve...).
Azon viszont jogosan akadsz ki, hogy a csaj ráfogja az anyjára, mert, ha már mögöttes okot talál, amiért azt hiszi, hogy "innia kell", akkor ez így csak rosszabb lesz. Valahogy meg kellene értetned vele, hogy ez nem jelent megoldást.
13/13 anonim válasza:
Én nem hagynám magára a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!