Mit szólnál ha az exetek felköszöntene,4 hónap után?
Az jutna eszembe hogy még mindig akarsz tőlem valamit.
Le ne ird hogy nem, nem akarok vitába szállni a nőkkel arról hogy ösztönlények vagyunk e vagy sem, már egy másik topicban zajlik egy ilyen vita.
Legyél te az első nő a világon aki elismeri hogy ösztönlények vagyunk.
"csak szimplán figyelmesség miatt írnék neki" Na ez az ami igy nem egészen igaz.
"meg kíváncsi lennék hogy viszonyulna ehhez" Ez viszont teljes egészében igaz.
Mi egy éve szakítottunk, és ő kezdett nekem irkálni névnapomra, szülinapomra, karácsonyra is. Nekem azért jól esett, mégsem vagyunk ismeretlenek egymás előtt, na meg még a hülye facebook-on is boldog-boldogtalan ír a másiknak köszöntőt.
Így hát én is írtam neki.
Aztán egyszer megírta , hogy van nője, és hogy minden szépet és jót kíván nekem. Nemrég volt a névnapom, és most már nem írt pedig el sem felejthette, mert az anyjának is akkor van. Szerintem ez taplóság, attól még felköszönthetek valakit, hogy van párkapcsolatom. Nem beszélve arról, hogy nem csak valami haverok voltunk anno...
"Legyél te az első nő a világon aki elismeri hogy ösztönlények vagyunk."
Bár ez nem tudom, hogy hogy jött ide, de ez tény.
Viszont emberek vagyunk, akik ezen felül tudnak kerekedni, egyesek mégis ezzel takaróznak. (És mivel ezek szerint a nők nem ismerik ezt el, ebből következik, hogy a pasik takaróznak ezzel.)
Mikor elkezdem irni még csak a kérdés volt, gondoltam csípőből visszairja hogy nem azért irt neki mert bármmit is akarna tőle (dehogynem, mi másért).
Eközben beirta a kérdező magától hogy azért nem bánná ha valami újra lenne. Legtöbb nő inkább inkább zárdába vonulna minthogy ezt elismerje, azt hiszik ez valami derogáló dolog vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!