Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha az exetek...

Mit szólnál ha az exetek felköszöntene,4 hónap után?

Figyelt kérdés
volt barátom születésnapja egy hét múlva lesz és gondoltam ennyi írok neki, hogy "boldog születésnapot, remélem jól vagy' üdvözlettel: nevem" én szakítottam, ő nem köszöntött fel engem, csak szimplán figyelmesség miatt írnék neki, meg kíváncsi lennék hogy viszonyulna ehhez.
2012. júl. 31. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem feltétlenül azért ír az ember. Bár 4 hónap után még elég sanszos, hogy főleg azért. :)

Egyébként ha nekem írna így ex, én is azt gondolnám, hogy akar valamit. Vagy legalábbis gondol rám. Azon túl, hogy "felköszönöm egy ismerősöm".

2012. júl. 31. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Több mint egy éve szakítottunk, de többször próbálkozott azóta békülni, legutóbb múlt héten a névnapomon egy nagy csokor virágot nyomott a kezembe az utcán sietősen, mert gondolom tartott tőle hogy balhét csinálok (ugyanis nagyon csúnya szakítás volt). Próbálkozott, de hiába..

Nálam már kár erőlködnie, mert lezártam magamban a kapcsolatot visszavonhatatlanul.

2012. júl. 31. 20:48
 13/13 anonim válasza:
Most volt a születésnapom. 4 hónapja ért véget végleg kapcsolatunk.Azóta hideg és elutasító. Alig beszélünk,de együtt döntöttünk így, ezért én is az vagyok. Nem köszöntött fel, ami nagyon fáj, de tudom ha megtette volna akkor azt hittem volna, hogy újra nyilt a pálya. Legutóbb hasonló helyzetben felköszöntött exem és elküldtem melegebb égtájra, pedig naggyon jól esett. Nem lehet kiszámolni mi dúl az adott pillanatban az emberben. Ha elég bátor vagy elküldöd, de lehet, hogy fájni fog amit kapsz (vagy nem kapsz), de szerintem ami egyszer nem működött az másodszorra sem fog, mertmindig ott lebeg felette az első próbálkozás bukása!
2012. aug. 6. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!