Fizetéskor kidobja, hónap végén sír érte. Adnátok?
Múlt hónapban nekiálltam csirkét vágni. 20 állat vesztette életét a jó ügy érdekében. Anyósomnak vittem ötöt, megtisztítva, szétbontva, feliratozva (fagyasztóba is szántam).
Az albérlőjétől, aki a férjem barátja, tudtam meg, hogy úgy ahogy van, kidobta, mondván, hogy büdös. A srác kiszedte a kukából, visszarakta hűtőtáskába, és elhozta nekünk, hogy ne mondjuk el anyósnak, hogy így csinált, de óriási pazarlásnak látta. Én szépen lefagyasztottam.
10.e még egy kicsit odébb van, anyósom hívott minket a hétvégén, hogy tudunk-e valamit vinni, mert üres a hűtője és a tárcája is.
Komolyan elgondolkodtam, hogy szépen bemutatok, de azzal az albérlőt is kakiba keverném. A férjem rám bízta a döntést, csak az álláspontját fejtette ki: ő csak azt vinné, ami egyszer már a kukában landolt.
Jó fej a férjed :)
Sajnálom, hogy anyósod ilyen...
Vidd neki a kukás husit!
Úr Isten! Én ezen ledöbbentem.
Nem vinnék neki semmit, mondanám, hogy már nekünk sincs. Ha hó elején nem kellett, akkor hónap végén se kelljen neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!