Szeretnél egy amish családban élni? Én tökre de nem tudom hol lhetne csatlakozni amish csoporthoz? A férjem rá tudnám venni pár hónap mulva nyugdijas lesz és akkor mehetnénk
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 15:32
1/5 anonim válasza:
Fogod magad, elmész Amerikába, Pennsylvaniaba, Ohioba, vagy Kanadába, és letelepszel. Aztán igyekszel betartani minden szabályt.
2/5 anonim válasza:
én nem.sajnos tulsagosan elektronika fuggo lettem, ertem ezalatt a mosogept, mikrot, vasalot :)..nem a TV2-t nezed egyebkent?:))))
3/5 anonim válasza:
Biztos kerested a weboldalukat... :D:D:D:D:D:D
De tudsz Deitsch-ül, angolul és németül? Anabaptista vagy?
Plusz ki kell játszanod az amerikai bevándorlási hivatalt, vagy szerezned letelepedési engedélyt, állandó vízumot, tudomisén.
4/5 anonim válasza:
én nem hiszem, hogy nekik egyáltalán vannak személyazonossági okmányaik, szóval ha simán odamész és beállsz közéjük, szerintem fel se tűnsz a bevándorlási hivatalnak.
5/5 anonim válasza:
megduglak szénában, ha ez felizgat, amúgy jók a cuccok, ha olyan régies holmit vennél fel, totál felizgatna, biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!