Mit csináljak, hogy ne múljon el a szerelem 4 hónap alatt?
Ha igazán szeretitek egymást, az a 4 hónap semmi gond nélkül el fog múlni! Főleg, ha közben találkoztok is.
Smsezzetek, hivjátok egymást, tartsátok a kapcsolatot, és minden rendben lesz. Legalábbis az a pár hónap nem szörnyű, ismerek párokat,akik sokkal tovább vannak egymástól távol,és nem találkoznak, s mégis imádják egymást.
Ehm, öhm.. nálunk csak fél évet kellett kíbirnia a páromnak. Minden hónapban hazajártam, pár napot otthon voltam. A negyedik hónapban megvárta míg visszamegyek, majd éteren át szakított.... Aszondta, nem bírta a távolságot...
Eltelik mindjárt egy év, összesen kétszer beszéltünk egymással azóta. Egyszer a cuccaimat kaptam vissza, másodikra meg beszélgettünk...
én 20 (L) voltam, ő meg 23 (F)
A távollét a mi érzelmeinket is csak megerősítette, most sokkal jobban értékelek minden pillanatot.
Fura, mert nekem nem volt sírhatnékom, hogy nincs itt, ugyanolyan boldog voltam, hogy egymásé vagyunk. Persze hiányzott, de nem keseregtem ezen egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!