Ha 2 hónap alatt nem alakult ki a mindent elsöprő szerelem akkor már nem is fog?
Azért még kialakulhat, de nem valószínű.
Csak egyet nem értek! Miért kezdtek el járni, ha nincs szerelem? Erre komolyan kíváncsi vagyok, válaszolnál te is erre?
Nem. Nálunk két hónap alatt a párom teljesen belém habarodott, 2. hónapban karikagyűrűt kaptam (nem eljegyzésre, de azért csak jelentett valamit:D) Én meg mikor felhúztam még csak annyit éreztem, hogy nagyon nagyon kedvelem ezt az embert...és fontos nekem:)
Most 3,5 év távlatából azt mondhatom, hogy az a szeretet ami akkor volt bennem még csak köszönő viszonyban sincs azzal ami most van. Lehet, hogy sosem voltam annyira rózsaszín felhőkön, de túlzás nélkül az életemet is odaadnám ezért a férfiért...és azt hiszem ezzel mindent elmondtam:)
"Miért kezdtek el járni, ha nincs szerelem?"
előző vagyok. Kapcsolat elején én erős érzelmeket éltem át, de nem "szerettem" kimondottan a páromat, ragaszkodtam, imádtam ahogy udvarol nekem, a mosolyát, a csókjait...sosem éreztem előtte mást, jobbat. Lehet sosem ültem elvakult rózsaszín felhőn, de nagyon mély és tartós érzelmeket élek át a mai napig. Ami több mint a szerelem...
Bocsánat azt az infót kihagytam, hogy a vonzódás az első pillanattól fogva meg van, a szerelem is alakul, csak valamiért még nem látom rajta azt a nagy odaadást...(igaz úgy ismertem meg, hogy komoly problémái vannak jelenleg) Lehet emiatt sem tud teljesen rám koncentrálni.
Egyébként nagyon aranyos amikor együtt vagyunk (kb. heti 3x-4x), mindig kedvesen bánik velem, ragaszkodóan ölel magához, csókol, mindig fogja a kezemet. Viszont ő sem és én sem mondtam még ki, hogy szeretlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!